Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Blog

Curs valutar

Simbol BNR Cumpărare Vânzare
EUR 4,9749 4,9000 5,0500
USD 4,5873 4,5000 4,6500
GBP 5,9053 5,8100 5,9900
CHF 5,1059 5,0700 5,1500
SEK 0,4355 0,4020 0,4560
100 JPY 2,8396 2,8200 2,9800

* Cursuri valutare cont curent

Află mai multe
Persoană fizică O lună* 3 luni
EUR 0,60% 1,00%
RON 5,75% 6,75%
Află mai multe
Index Ultima actualizare Rată
EURIBOR 12 LUNI 12.07.2024 3.59500%
EURIBOR 6 LUNI 12.07.2024 3.67600%
IRCC 01.07.2024 5.86000%
ROBOR 3 LUNI 12.07.2024 5.81000%
ROBOR 6 LUNI 12.07.2024 5.87000%
SARON 1MC+M1 12.07.2024 0.22630%
SARON 3MC+M3 12.07.2024 0.40000%
SARON 3MC+M6 12.07.2024 0.47100%
Află mai multe

Descopera cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Poți să obții un credit imobiliar dacă ești angajat la început de drum?

Obținerea unui credit imobiliar este o etapă care pare complexă la prima vedere. Odată ce te-ai documentat și ai reușit să îndeplinești, rând pe rând, condițiile esențiale, poți obține suma creditului de care ai nevoie pentru achiziția locuinței alese. Dacă ai nevoie de ajutor, un consilier bancar va fi pregătit să îți ofere întregul suport!

5 strategii pentru a-ți plăti ratele mai rapid

Pentru a-ți putea ușura modalitățile prin care îți poți plăți ratele, trebuei să prioritizezi gestionarea acestora. Dorește să îți echilibrezi bugetul personal sau al familiei astfel încât să achiți datoriile rapid și eficient? Află cum poți grăbi plata ratelor, pentru un echilibru constant pe termen lung!

Creditul ipotecar și concediul prenatal: tot ce trebuie să știi

Un credit ipotecar poate fi solicitat de orice persoană care îndeplinește condițiile de eligibilitate impuse de bancă. Împrumutul de acest tip, pentru achiziția unei proprietăți, poate fi o soluție și pentru o femeie aflată în concediu prenatal. Explicăm în continuarea care sunt clauzele în această situație!

Credit ipotecar vs. credit imobiliar: care sunt diferențele?

Creditul ipotecar și creditul imobiliar permit achiziția unei locuințe, în anumite condiții diferite. Alege ce tip de cred îți aparține dar nu uita să ai în vedere că tipul de dobândă și perioada de creditare îți pot influența suma totală de rambursat.

Tot ce trebuie să știi despre documentele necesare pentru un credit imobiliar

Crezi că a venit timpul să te așezi la casa ta? Un credit imobiliar poate fi singura opțiune pentru ca visul să devină realitate, atunci când nu dispui de suma aferentă din surse proprii. Dacă lucrurile îți par complicate și nu știi care sunt pașii de urmat, citește acest articol.

Cum obții un credit imobiliar dacă ești liber profesionist?

Obținerea unui credit imobiliar dacă ești liber profesionist poate fi un proces complex, dar nu imposibil. Este important să fii pregătit pentru acest demers, consultarea cu un specialist din partea băncii înseamnă acces la sfaturi personalizate, în funcție de situația ta financiară specifică.

Creditul imobiliar în cazul divorțului: ce trebuie să știi

Află mai multe despre ce se poate întâmpla cu creditul tău imobiliar în caz de divorț, de la schimbarea codebitorului, la refinanțarea împrumutului sau vânzarea imobilului.

Care sunt drepturile tale ca debitor în cazul unui credit imobiliar?

Află în articolul urmator tot ce trebuie să știi despre drepturile tale ca debitor și protecția debitorului în fața unor potențiale situații de abuz sau nereguli.

În ce condiții poți să accesezi un credit imobiliar?

Accesarea unui credit imobiliar depinde de mai mulți factori. Deși condițiile pot varia în funcție de mai mai mulți factori, despre acestea, dar și despre perioada de lungă durată pentru rambursarea creditului imobiliar și oferta personalizată am ales să îți vorbim în cadrul acestui material.

Cum să alegi termenul de rambursare potrivit pentru creditul tău imobiliar? 5 sfaturi

În acest articol vei descoperii cinci sfaturi cu privire la alegerea termenului de rambursare potrivit pentru creditul tău imobiliar.

3 sfaturi pentru a te asigura că găsești casa potrivită pentru tine

Găsirea casei potrivite pentru tine este o decizie importantă și nu trebuie să te grăbești. Cu o analiză corectă și atentă, cu un plan bine pus la punct și o educație financiară pe măsură, poți să îți transpui visul în realitate. Descopera sfaturi care te vor ajuta să descoperi casa potrivită.

9 condiții esențiale pentru aprobarea unui credit imobiliar

Aprobarea unui credit imobiliar nu este cel mai greu pas în obținerea finanțării potrivite pentru achiziția locuinței perfecte. Ne-am propus să îți oferim mai jos informații relevante despre principalele situații cu care te poți confrunta atunci când soliți aprobarea unui împrumut pentru casă.

Ce presupune perioada de grație la creditele imobiliare?

Perioada de grație este un termen financiar care se referă la un interval de timp convenit între debitor și creditor, în care debitorul poate amâna plata ratelor la credit, fără a se aplica penalități sau dobânzi majore

Ce este data scadentă sau scadența în cazul unui credit?

Data scadentă lunară reprezintă termenul până la care poți achita ratele pentru împrumutul contractat în calitate de client. Scadența finală este perioada până la care trebuie să rambursezi suma totală a creditului, valoarea acesteia fiind prevăzută în contract.

Ce este soldul creditului, cum se calculează și cum îl afli

Ai auzit vreodată termenul de „soldul creditului” și nu ai știut la ce se referă? Sau poate că ți-ai făcut un credit și ai vrea să afli cât ți-a mai rămas de plătit până la încheierea contractului. Oricare ar fi situația, Credit Europe Bank are răspunsul.

3 probleme care pot apărea în timpul procesului de obținere a unui credit - cum le eviți?

Obținerea unui credit poate fi un proces complex și anevoios, de aceea îți prezentăm un ghid cu cele mai frecvente probleme care pot să apară când vrei să aplici pentru împrumutul unei sume de bani.

Ce este Biroul de Credit și ce rol are

Află informatii utile despre ce este Biroul de Credit, ce influențează scorul general de credit și cum se calculează.

Cum poți economisi bani pe termen lung prin alegerea creditului imobiliar potrivit

Vrei să ai o proiecție financiară și să investești inteligent în achiziționarea unei locuințe? Îți prezentăm câteva sfaturi utile și metode de urmat, ca să știi cum să faci economii și să iei decizii fundamentate în alegerea instrumentelor de creditare.

Gradul de îndatorare: ce este, cum se calculează, cine îl stabilește

Dacă te întrebi ce este gradul de îndatorare, cum se calculează și ce influență are acesta asupra solicitării unui credit imobiliar-ipotecar de la Credit Europe Bank, iată tot ce trebuie să știi.

Ce este depozitul colateral și când este necesar?

Dacă este pentru prima oară când te întâlnești cu conceptul de „depozit colateral”, ți-am pregătit un articol cu toate informațiile necesare pentru a înțelege ce este acesta, care sunt tipurile de depozite colaterale și beneficiile acestora.

Codebitorul sau coplătitorul: ce este și ce obligații are

Îți lipsesc resursele financiare pentru a te califica pentru un credit de locuință, un împrumut auto sau pentru orice alt tip de împrumut? Află ce înseamnă să fii codebitor sau coplătitor și ce obligații ai odată cu acest statut.

Taxele notariale în cazul achiziționării unui imobil: la ce costuri să te aștepți

Pentru a te ajuta să faci un buget general care să includă și cheltuielile suplimentare în afara celor legate de locuința propriu-zisă, ți-am pregătit un articol despre ce sunt taxele notariale și la ce costuri să te aștepți.

Ce înseamnă refinanțarea unui credit și ce pași trebuie urmați pentru aceasta

Află mai multe despre ce înseamnă refinanțarea unui credit și ce pași trebuie urmați pentru aceasta și bucură-te de condiții mai bune de rambursare!

Ce este polița PAD și de ce este necesară pentru imobilul ce urmează să fie achiziționat prin credit

La achiziționarea unui imobil printr-un credit imobiliar-ipotecar, viitorul proprietar este obligat prin lege să-și asigure locuința. Această asigurare obligatorie de locuință poartă numele de PAD si despre ea și de ce este necesară la achiziționarea unui imobil, vom discuta în rândurile următoare.

Accesarea unui credit imobiliar: întrebări pe care trebuie să le pui

Achiziționarea unei locuințe noi reprezintă o cheltuială care, deseori, depășește posibilitățile noastre financiare. De accea este important să te informezi cât mai bine atunci când doreşti să accesezi un credit imobiliar.

Extrasul de carte funciară: cum îl obții și când vei avea nevoie de el

Dacă vrei să găsești mai multe informații despre proprietatea ta, poți verifica toate datele în Cartea Funciară. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Discutăm în rândurile următoare despre ce este extrasul de carte funciară, cum îl obții și când ai nevoie de el.

Evaluarea imobilului: ce presupune și când are loc

Dacă este prima dată când achiziționezi o proprietate printr-un împrumut de locuință și ai întrebări despre evaluarea imobilului, acest articol te va ajuta să clarifici totul.

Ce sunt dobânzile, tipuri de dobânzi și cum se calculează

Înainte de a face un credit, cere toate informațiile, printre care și pe cele despre dobândă, pentru a putea evita eventualele probleme și riscuri.

Ce înseamnă preaprobare financiară și ce rol are

În acest articol, ne vom opri asupra celui de-al treilea pas în etapele obținerii unui credit imobiliar - preaprobarea financiară.

Ce este ipoteca și cum funcționează aceasta

În următorul articol, vom acoperi toate elementele de bază despre ce înseamnă ipoteca, inclusiv cum se desfășoară obținerea creditului propriu-zis atunci când aplici la Credit Europe Bank.

Creditul ipotecar - imobiliar ACASĂ - Credit Europe Bank

Află ce este un credit ipotecar-imobiliar și care sunt pașii necesari pe care trebuie să-i urmezi pentru accesarea lui.

Care este vârsta maximă pentru a accesa un credit imobiliar? Reguli și sfaturi

Creditele imobiliare și ipotecare au cea mai lungă durată de viață, iar acest lucru reprezintă un avantaj financiar pentru persoanele împrumutate.

Poți obține un credit imobiliar cu venituri din străinătate?

Dacă tu îți câștigi venitul într-o altă monedă față de leul românesc și ai un contract de muncă ce figurează în baza de date a altui stat, mai poți să accesezi un credit imobiliar în România?

Creditul imobiliar: Poți schimba data de plată a ratelor?

Atunci când îți achiziționezi o locuință nouă este aproape inevitabil să apelezi la un credit imobiliar ca sprijin financiar. Acest lucru te ajută în procesul de vânzare-cumpărare, deoarece îl face mai ușor și rapid, eliminând grijile legate de bani.

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare?

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Articolul următor îți va prezenta toate informațiile cu privire la accesarea unui credit imobiliar, dar și ce tipuri de locuință poți achiziționa prin intermediul acestui împrumut.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Află ce este un credit imobiliar, care sunt caracteristicile sale şi care sunt paşii pe care să îi urmezi pentru a-ţi achiziţiona locuinţa mult dorită.