Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Optimo Card

Optimo Card este un card de credit ce oferă clienților posibilitatea de a face achiziții de bunuri cu valoare mare, într-un numar extins de rate. Beneficiezi de 18, 24 sau 36 de rate cu cost avantajos, în rețeaua comercianților parteneri.

Acum poți cumpăra tot ce ai visat!

NOU! Acum cardul Optimo Card poate fi înrolat în Apple Pay. Plătești sigur, rapid și simplu! Află mai multe despre Apple Pay, cum să îți înrolezi cardul și cum să faci plăți aici.

 

Descriere Optimo Card:

  • Posibilitatea de a plăti în 18, 24 sau 36 de rate cu cost avantajos în rețeaua comercianților parteneri pe teritoriul României (pentru o tranzacție de minimum 500 lei);
  • ZERO lei taxă de emitere;
  • ZERO lei taxă de administrare;
  • Perioadă de grație de până la 45 de zile în care nu se percepe dobândă pentru tranzacțiile comerciale (efectuate în afara sistemului de rate cu cost avantajos);
  • Posibilitatea de a achita rapid cumpărăturile, folosind tehnologia Contactless. Tranzacțiile comerciale efectuate prin intermediul acestei tehnologii nu pot fi efectuate în rate, chiar dacă sunt efectuate la terminalele proprii ale Băncii;
  • Posibilitatea de a beneficia de o perioadă de creditare nelimitată cu condiția efectuării rambursării lunare a sumei minime de plată;
  • Dublă funcționalitate: pe lângă accesul la o limită de credit acordată de către bancă, deținătorul de card poate dispune și de fondurile proprii disponibile în contul de card;
  • Servicii disponibile deținătorilor de card aflați în străinătate: asistență telefonică privind utilizarea cardului, înlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea în regim de urgență a unei sume de bani;
  • Posibilitatea de a efectua tranzacții online, atât în sistem de rate cu cost avantajos, cât și în afara sistemului de rate.
 • Te poți bucura de avantajele cumpărăturilor cu plata în rate cu cost avantajos în rețeaua magazinelor partenere Optimo Card:

  • Astfel poți efectua tranzacții în magazine din cele mai variate domenii: electronice/electrocasnice/IT&C, mobilă, magazine de construcții/bricolaj/amenajări interioare, sănătate, etc.

  În orice locație a comercianților parteneri ce acceptă Optimo Card la plată, poți efectua tranzacții fie în 18, 24, sau 36 rate la alegere.

  Poți plăti în rate cumpărăturile cu valori mai mari de 500 Lei.

  • 19%/an pentru tranzacțiile efectuate în rate (18, 24 sau 36).
  • 28%/an pentru tranzacțiile efectuate în afara sistemului de rate, dacă valoarea integrală a respectivei tranzacții nu a fost rambursată integral în perioada de grație.
 • Reprezintă suma pe care deținătorul cardului trebuie să o plătească până la data scadenței și este formată din următoarele:

  • 100% din valoarea ratelor pentru tranzacții comerciale în rate cu cost avantajos scadente lunar, efectuate prin intermediul cardului, 3% din valoarea tranzacțiilor cu cardul, la care se adaugă integral valoarea taxelor și comisioanelor, a tuturor dobânzilor (inclusiv dobânzi penalizatoare, daca este cazul) și sumelor restante, precum și a descoperitului de cont neautorizat.

   

  • Extrasul de cont va fi emis în data de 1 a fiecărei luni, iar data scadentă va fi la 15 zile de la emiterea extrasului. Daca scadența este într-o zi nelucrătoare, atunci plata trebuie efectuată în ziua lucrătoare imediat următoare;
  • Odată cu emiterea extrasului de cont, Credit Europe Bank va transmite un SMS cu suma minima de plată! Limita de credit acordată pe card este de tip revolving, sumele rambursate din principal regăsindu-se din nou pe contul de card începând cu a doua zi pentru a fi din nou utilizate.
  • Vino la orice sucursală Credit Europe Bank;
  • Aplică on-line pe www.optimocard.ro la secțiunea "Aplica acum";
  • Sună la CEBLine: 0801.000.000 (apelabil din rețeaua fixă Telekom) sau 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabil din orice rețea) și un reprezentat al Băncii îti stă la dispoziție pentru a te consilia în vederea obținerii unui card;
  • Detalii aici despre cum poți aplica prin CEBLine pentru Optimo Card.

   

 • Beneficiază de securitate sporită la tranzacțiile efectuate în mediul Online prin cardurile emise de Credit Europe Bank. Tranzacțiile efectuate prin cardurile Optimo Card îți conferă o flexibilitate deosebită și un standard de securitate sporit oferit prin implementarea protocolului 3D Secure. Poți efectua tranzacții comerciale la orice oră, produsele și serviciile comercianților fiind la doar un click distanță fără a mai fi nevoie să te deplasezi la magazin.

  • Ce înseamnă 3D Secure? 3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Mastercard si VISA care îți oferă posibilitatea de a utiliza o parolă suplimentara doar la plata online, pentru a preveni tentativele de fraudă. Această parolă va fi solicitată de fiecare dată cand vei dori să efectuezi o tranzacție la magazinele virtuale pe Internet, la comercianții înrolați în standardul 3D Secure, prin intermediul cardurilor emise de Credit Europe Bank. 

   În acest fel răspundem cerințelor de dezvoltare a unei modalități de plată de încredere, eliminând riscul fraudelor prin copierea datelor de identificare a instrumentului de plată sau generarea aleatorie a numerelor de carduri în scopul utilizării lor pe Internet. Mai mult decat atât, cardurile emise de Credit Europe Bank sunt activate automat pentru serviciul Mastercard SecureCode/Verified by VISA și se diferențiază printr-un standard crescut din punct de vedere al securității, prin simplul fapt că autentificarea în momentul achiziționării de produse sau servicii de pe Internet se face prin intermediul unei parole unice, dinamice. Această parolă o vei primi prin intermediul unui SMS ori de câte ori dorești efectuarea unei tranzacții. Pentru siguranța cumpărăturilor online, încearcă să achiziționezi produse de la comercianții inrolati in 3D Secure care afișează siglele MasterCard Secure Code și Verified by VISA 

    

 • Pentru a elimina orice posibilitate de fraudare a tranzactiilor cu cardul pe Internet, toate cardurile emise de Credit Europe Bank sunt inițial blocate pentru tranzacțiile on-line. Pentru a putea face plăti on-line deținătorii de card își pot activa acest serviciu apelând CEBLine la tel.: 0801.000.000 (număr apelabil din rețeaua de telefonie fixa Telekom) sau 0750.000.000 / 0724.100.000 (numere apelabile din orice rețea), activarea se face direct din meniul telefonic, fără a mai discuta cu un reprezentant al Băncii. Serviciul este disponibil non-stop, iar apelurile telefonice au tarif normal.

  • Detalii aici despre cum îți poti activa plățile online prin CEBLine.
 • Poți aplica FĂRĂ DOCUMENTE DE VENIT, pentru a obține o limită de credit dacă veniturile înregistrate de tine sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

  Mai mult, în anumite sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de către Bancă a verificărilor necesare în baza de date a ANAF și dacă sunt întrunite condițiile de eligibilitate, cardul îți este acordat pe loc.

  Dacă veniturile înregistrate de tine nu sunt raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), este necesar să prezinți următoarele documente*:

  • Adeverință de venit;
  • Declarație privind veniturile din salarii.

  * Pot exista situații în care, pentru acordarea creditului, este necesară prezentarea unor documente suplimentare.

Descoperă lista completă de magazine partenere Optimo Card

Vezi partenerii

Documente atașate

 • Adeverință de venit
 • Declarație privind veniturile
 • Listă de taxe, comisioane, dobânzi si costuri aferentă Optimo Card

Devino partener Credit Europe Bank!

Sunt peste 300,000 de posesori CardAvantaj și Optimo Card ce pot deveni clienții magazinului tău.
Nu ezita, contactează-ne acum și devino partenerul nostru.

Uite ce avantaje ai ca partener:

 • Promovarea brandului către posesorii de card prin canalele de marketing ale băncii
 • Comisionare flexibilă în funcție de numărul de rate agreat
 • Campanii periodice de extindere a numărului de rate