Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Alege CardAvantaj, primul card de credit cu plata în rate din România

CardAvantaj, zi de zi.

Reuşeşte să transforme fiecare clipă obişnuită într-o experienţă unică.

Alege cardul care se potrivește perfect nevoilor tale!

Mastercard Standard

CardAvantaj emis sub sigla Mastercard este primul card de credit în lei cu utilizare atât naţională cât şi internaţională, ce oferă avantajul de a efectua cumpărături cu plata în rate fără dobândă*, primind în acelaşi timp şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată.

Mastercard Gold

CardAvantaj Mastercard Gold este cardul de credit creat pentru clienţii speciali, cu venituri importante, ce doresc să beneficieze de un statut aparte.

Mastercard Platinum

O bijuterie conferă graţie şi îl defineşte prin stil pe cel care o poartă. Un card la fel de preţios şi distins ca o bijuterie aduce în plus eleganţă, farmec şi funcţionalitate.

Visa Classic

CardAvantaj emis sub sigla Visa este primul card de credit în lei cu utilizare atât naţională cât şi internaţională, ce oferă avantajul de a efectua cumpărături cu plata în rate fără dobândă*, primind în acelaşi timp şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată.

Visa Gold

CardAvantaj Visa Gold este cardul de credit creat pentru clienţii speciali, cu venituri importante, ce doresc sa beneficieze de un statut aparte.

Visa Platinum

O bijuterie conferă graţie şi îl defineşte prin stil pe cel care o poartă. Un card la fel de preţios şi distins ca o bijuterie aduce în plus eleganţă, farmec şi funcţionalitate.

Descoperă lista completă de magazine partenere CardAvantaj!

Vezi partenerii

Devino partener Credit Europe Bank!

Sunt peste 300,000 de posesori CardAvantaj şi Optimo Card ce pot deveni clienţii magazinului tău.
Nu ezita, contactează-ne acum şi devino partenerul nostru.

Uite ce avantaje ai ca partener:

  • Promovarea brandului către posesorii de card prin canalele de marketing ale băncii;
  • Comisionare flexibila în funcţie de numărul de rate agreat;
  • Campanii periodice de extindere a numărului de rate.