Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Informații despre conversia valutară în cazul tranzacțiilor efectuate prin card pe teritoriul Uniunii Europene

Stimate client,

Dorim să te informăm că, în conformitate cu noul regulament emis de Uniunea Europeană, referitor la tranzacţiile efectuate prin intermediul cardurilor bancare pe teritoriul UE, începând din data de 19 aprilie 2021, de fiecare dată când utilizezi cardul tău emis de Credit Europe Bank la tranzacţii prin POS, online sau la retrageri de numerar de la ATM pe teritoriul Uniunii Europene, într-o monedă diferită de cea în care este deschis contul ataşat cardului, vei primi notificări prin SMS privind costurile totale de conversie valutară ca adaos procentual la cele mai recente rate de schimb valutar de referinţă euro disponibile, emise de Banca Centrală Europeană (BCE).

Indiferent dacă achiți în euro sau într-o altă monedă națională a unui stat membru al Uniunii Europene, diferită de moneda contului atașat cardului tău emis de Credit Europe Bank, ulterior efectuării tranzacției, noi te vom notifica prin SMS cu privire la costurile totale de conversie valutară orientativă, aferente tranzacției respective.

Costurile vor fi exprimate procentual prin raportarea acestora la cea mai recentă rată de schimb valutar de referință disponibilă, emisă de Banca Centrală Europeană.

De asemenea, informațiile referitoare la costurile totale de conversie valutară sunt disponibile și pe site-ul oficial al băncii la secțiunea Cursuri.