CEB Diamond Gold

CEB Diamond Gold

O lume de cumpărături rafinate te așteaptă.

Descoperă beneficiile și privilegiile oferite de cardul CEB Diamond și bucură-te de nenumărate experiențe de shopping de neuitat.

NOU! Acum cardul CEB Diamond Gold poate fi înrolat în Apple Pay. Plătești sigur, rapid și simplu! Află mai multe despre Apple Pay, cum să îți înrolezi cardul și cum să faci plăți aici.

Descriere CEB Diamond Gold

 •  

  • Devii membru al programului Mastercard Premium & Business 2022: Platesti prin CEB Diamond Mastercard Gold, si beneficiezi de oferte speciale la comerciantii ce fac parte din program. Te bucuri de oferte la categorii precum Beauty, Digitize your business, Entertainment, Fashion, Gifts, Gourmet, Health, Home & Deco, Personal Development & Business si Travel, printr-o plata sigura cu Mastercard.

   Ofertele din actualul program sunt valabile în perioada 1 ianuarie 2021 - 31 decembrie 2022.

   Platforma digitala dedicata programului Premium & Business, care simplifica accesul posesorilor de card din segmentul Premium la oferte si experiente de nepretuit, create impreuna cu cei peste 100 parteneri de pe piata locala este disponibila aici.

   

  • Acces gratuit în Mastercard Business Lounge din Aeroportul International Henri Coandă
  • 0 lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
  • Ai perioadă de graţie de până la 45 de zile în care nu se percepe dobândă pentru tranzacţiile comerciale;
  • Poți avea o limită de credit generoasă, de până la 50.000 lei;
  • Ai posibilitatea de a solicita până la 5 carduri de credit suplimentare (pentru persoane cu vârsta de minimum 18 ani);
  • Tehnologia contactless îți oferă posibilitatea să efectuezi plăți de până la 100 RON prin simpla apropiere a cardului de terminal, fără sa introduci codul PIN. Doar îl apropii de terminal și gata!
  • Posibilitatea de a beneficia de o perioadă de creditare nelimitată cu condiția efectuării rambursării lunare a sumei minime de plată;
  • Dublă funcționalitate: pe lângă accesul la o limită de credit acordată de către bancă, deținătorul de card poate dispune și de fondurile proprii disponibile în contul de card.
  • Posibilitatea alimentării contului de card la ATM-urile Credit Europe Bank cu funcție de "cash in";
  • Posibilitatea de a schimba gratuit codul PIN la orice bancomat din lume care oferă această funcție;
  • Posibilitatea de a schimba gratuit codul PIN la POS-urile din sucursalele Credit Europe Bank sau prin apelarea serviciului CEBLine (direct din meniu);
  • Posibilitatea de a efectua gratuit interogare de sold la orice bancomat din lume care oferă această funcție sau prin apelarea serviciului CEBLine (direct din meniu);
  • Obținerea de mini-extrase de cont gratuit de la bancomatele Credit Europe Bank;
  • Comunicarea sumei minime de plată prin transmiterea lunară a unui SMS.
 • Reprezintă suma pe care deținătorul Cardului trebuie să o plătească până la data scadenței și este formată din următoarele: 3% din valoarea tranzacțiilor efectuate prin card, la care se adaugă integral valoarea taxelor și comisioanelor, a tuturor dobânzilor (inclusiv dobânzi penalizatoare, dacă există) și sumelor restante, precum și a descoperitului de cont neautorizat.

 • Pentru a-ţi facilita rambursarea sumelor utilizate (în cazul în care nu dorești să rambursezi integral suma folosită în perioada de graţie) Credit Europe Bank îţi oferă posibilitatea să rambursezi lunar doar suma minimă din valoarea tranzacţiilor evidenţiate în extrasul de cont emis în data de 25 a fiecărei luni, incluzând dobânda și comisioanele aferente (dacă există). Procentul sumei minime de plată este prevăzut în contractul de emitere a cardului de credit.

  Suma minimă de rambursat evidenţiată în extrasul lunar de cont se va achita în termen de 15 zile calendaristice de la emiterea acestuia. Dacă scadența este într-o zi nelucrătoare, atunci plata trebuie efectuată în ziua lucrătoare imediat următoare.

  Odată cu emiterea extrasului de cont, Credit Europe Bank va transmite un SMS cu suma minimă de plată. Limita de credit acordată pe card este de tip revolving, sumele rambursate din principal regăsindu-se din nou pe contul de card începând cu a doua zi pentru a fi din nou utilizate.

  • Vino la orice sucursală Credit Europe Bank.
  • Aplică acum completând informațiile necesare din secțiunea “Aplică acum”.
  • Sună la CEBLine: 0750.000.000 (apelabil din orice rețea) sau 0724.100.000 sau 0801.000.000 (apelabil din rețeaua fixă Telekom) și un reprezentat al Băncii îți stă la dispoziție pentru a te consilia în vederea obținerii unui card.
 • Beneficiază de securitate sporită la tranzacțiile efectuate în mediul Online prin cardurile emise de Credit Europe Bank. Tranzacțiile efectuate prin cardurile CEB Diamond îți conferă o flexibilitate deosebită și un standard de securitate sporit, oferit prin implementarea protocolului 3D Secure. Poți efectua tranzacții comerciale la orice oră, produsele și serviciile comercianților fiind la doar un click distanță fără a mai fi nevoie să te deplasezi la magazin. 

  • Ce înseamnă 3D Secure? 3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Mastercard și VISA care îți oferă posibilitatea de a utiliza o parolă suplimentară doar la plata online, pentru a preveni tentativele de fraudă. Această parolă va fi solicitată de fiecare dată când vei dori să efectuezi o tranzacție la magazinele virtuale pe Internet, la comercianții înrolați în standardul 3D Secure, prin intermediul cardurilor emise de Credit Europe Bank. 

  În acest fel răspundem cerințelor de dezvoltare a unei modalități de plată de încredere, eliminând riscul fraudelor prin copierea datelor de identificare a instrumentului de plată sau generarea aleatorie a numerelor de carduri în scopul utilizării lor pe Internet. Mai mult decât atât, cardurile emise de Credit Europe Bank sunt activate automat pentru serviciul Mastercard SecureCode/Verified by VISA și se diferențiază printr-un standard crescut din punct de vedere al securității, prin simplul fapt că autentificarea - în momentul achiziționării de produse sau servicii de pe Internet - se face prin intermediul unei parole unice, dinamice. Această parolă o vei primi prin intermediul unui SMS ori de câte ori dorești efectuarea unei tranzacții.

 • Pentru a elimina orice posibilitate de fraudare a tranzacțiilor cu cardul pe Internet, toate cardurile emise de Credit Europe Bank sunt inițial blocate pentru tranzacțiile on-line.

  Cardul poate fi activat pentru tranzacții online, prin apelarea CEBLine la tel.: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Telekom) sau 0724.100.000 / 0750.000.000 (apelabil din orice rețea). Serviciul este disponibil non-stop, apelurile telefonice au tarif normal, iar activarea se face direct din meniul telefonic, fara a mai discuta cu un reprezentant al Băncii.

  De asemenea, cardul poate fi activat pentru tranzacții online prin completarea unui formular în orice sucursală a Băncii, sau prin intermediul serviciului de Internet Banking (Credit Europe Net).

 • Poți aplica FĂRĂ DOCUMENTE DE VENIT, pentru a obține o limită de credit dacă veniturile înregistrate de tine sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

  Mai mult, în peste 40 de sucursale Credit Europe Bank, după efectuarea de către Bancă a verificarilor necesare în baza de date a ANAF și dacă sunt întrunite condițiile de eligibilitate, cardul îți este înmânat pe loc.

  Dacă veniturile înregistrate de tine nu sunt raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), este necesar să prezinti următoarele documente*:

  - Adeverința de venit;

  - Declarație privind veniturile din salarii.

  *Pot exista situații în care, pentru acordarea creditului este necesară prezentarea unor documente suplimentare.

Documente atașate

 • Adeverință de venit
 • Declarație privind veniturile
 • Listă de taxe, comisioane, dobânzi și costuri aferentă CEB Diamond Gold