Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

CEB Diamond Gold

CEB Diamond Gold

O lume de cumpărături rafinate te așteaptă.

Descoperă beneficiile și privilegiile oferite de cardul CEB Diamond și bucură-te de nenumărate experiențe de shopping de neuitat.

NOU! Acum cardul CEB Diamond Gold poate fi înrolat în Apple Pay. Plătești sigur, rapid și simplu! Află mai multe despre Apple Pay, cum să îți înrolezi cardul și cum să faci plăți aici.

Descriere CEB Diamond Gold

 • Devii membru al programului Mastercard Premium & Business 2024: Platesti prin CEB Diamond Mastercard Gold, si beneficiezi de oferte speciale la comerciantii ce fac parte din program. Te bucuri de oferte la categorii precum Beauty, Digitize your business, Entertainment, Fashion, Gifts, Gourmet, Health, Home & Deco, Personal Development & Business si Travel, printr-o plata sigura cu Mastercard.

  Ofertele din actualul program sunt valabile în perioada 1 ianuarie 2024 - 31 decembrie 2024.

  • Acces gratuit în Mastercard Business Lounge din Aeroportul Internațional Henri Coandă;
  • Acces gratuit în salonul "Business Lounge" din cadrul Aeroportul International Viena;
  • Acces gratuit în Mastercard Business Lounge din cadrul Aeroportului Internațional Traian Vuia, Timișoara;
  • Acces gratuit în Mastercard Business Lounge din cadrul Aeroportului Internațional Sibiu, mai multe detalii despre accesul în Business Lounge-uri găsiți aici

  Regulile de acces în Business Lounge-urile menționate mai sus:

  • Au acces toți deținătorii de carduri Mastercard Gold
  • Au acces toate cardurile de tipul celor menționate mai sus care sunt valide (respectiv nu sunt blocate, declarate pierdute sau furate, sau care nu pot fi folosite pentru tranzacții de plată) 
  • Au acces toate cardurile care sunt active, unde card activ înseamnă un card cu cel puțin o tranzacție POS sau e-commerce decontată, în ultimele 30 de zile, până cu cel mult 96 de ore înaintea intrării în salon 
  • Pentru cardurile Mastercard Gold, numărul intrărilor gratuite va fi limitat la 2 intrări/ an/ aeroport pentru deținătorul cardului. Intrările dintr-un aeroport se referă la toate business lounge-urile disponibile în respectivul aeroport.

  Consulta aici Programul Mastercard Premium pentru acces in Business Lounge.

  • 0 lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
  • Ai perioadă de graţie de până la 45 de zile în care nu se percepe dobândă pentru tranzacţiile comerciale;
  • Poți avea o limită de credit generoasă, de până la 50,000 lei;
  • Ai posibilitatea de a solicita până la 5 carduri de credit suplimentare (pentru persoane cu varsta de minimum 18 ani);
  • Tehnologia contactless îți oferă posibilitatea să efectuezi plăți de până la 100 RON prin simpla apropiere a cardului de terminal, fără sa introduci codul PIN. Doar îl apropii de terminal și gata!
  • Posibilitatea de a beneficia de o perioadă de creditare nelimitată cu condiția efectuării rambursării lunare a sumei minime de plată;
  • Dublă funcționalitate: pe lângă accesul la o limită de credit acordată de către bancă, deținătorul de card poate dispune și de fondurile proprii disponibile în contul de card.
  • Posibilitatea alimentării contului de card la ATM-urile Credit Europe Bank cu funcție de "cash in";
  • Posibilitatea de a schimba gratuit codul PIN la orice bancomat din lume care oferă această funcție;
  • Posibilitatea de a schimba gratuit codul PIN la POS-urile din sucursalele Credit Europe Bank sau prin apelarea serviciului CEBLine (direct din meniu);
  • Posibilitatea de a efectua gratuit interogare de sold la orice bancomat din lume care oferă această funcție sau prin apelarea serviciului CEBLine (direct din meniu) ;
  • Obținerea de mini-extrase de cont gratuit de la bancomatele Credit Europe Bank;
  • Comunicarea sumei minime de plată prin transmiterea lunară a unui SMS.
    
 • Reprezintă suma pe care deținătorul Cardului trebuie să o plătească până la data scadenței și este formată din următoarele: 3% din valoarea tranzacțiilor efectuate prin card, la care se adaugă integral valoarea taxelor și comisioanelor, a tuturor dobânzilor (inclusiv dobânzi penalizatoare, dacă există) și sumelor restante, precum și a descoperitului de cont neautorizat.
   

 • Pentru a-ţi facilita rambursarea sumelor utilizate (în cazul în care nu dorești să rambursezi integral suma folosită în perioada de graţie) Credit Europe Bank îţi oferă posibilitatea să rambursezi lunar doar suma minimă din valoarea tranzacţiilor evidenţiate în extrasul de cont emis în data de 25 a fiecărei luni, incluzând dobânda și comisioanele aferente (dacă există). Procentul sumei minime de plata este prevazut in contractul de emitere a cardului de credit.

  Suma minimă de rambursat evidenţiată în extrasul lunar de cont se va achita în termen de 15 zile calendaristice de la emiterea acestuia. Daca scadența este intr-o zi nelucratoare, atunci plata trebuie efectuata in ziua lucratoare imediat urmatoare.

  Odata cu emiterea extrasului de cont, Credit Europe Bank va transmite un SMS cu suma minima de plata. Limita de credit acordata pe card este de tip revolving, sumele rambursate din principal regasindu-se din nou pe contul de card incepand cu a doua zi pentru a fi din nou utilizate.
   

 • Vino la orice sucursală Credit Europe Bank.

  Aplică acum completând informațiile necesare din secțiunea “Aplică acum”.

  Sună la CEBLine: 0750.000.000 (apelabil din orice rețea) sau 0724.100.000 sau 0801.000.000 (apelabil din rețeaua fixă Telekom) și un reprezentat al Băncii îți stă la dispoziție pentru a te consilia în vederea obținerii unui card.
   

 • Tranzacțiile efectuate prin cardurile CEB Diamond îți conferă o flexibilitate deosebită și un standard de securitate sporit, oferit prin implementarea protocolului 3D Secure. Poți efectua tranzacții comerciale la orice oră, produsele și serviciile comercianților fiind la doar un click distanță fără a mai fi nevoie să te deplasezi la magazin. 

  Ce înseamnă 3D Secure? 3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Mastercard și VISA care îți oferă posibilitatea de a utiliza o parolă suplimentară doar la plata online, pentru a preveni tentativele de fraudă. Această parolă va fi solicitată de fiecare dată când vei dori să efectuezi o tranzacție la magazinele virtuale pe Internet, la comercianții înrolați în standardul 3D Secure, prin intermediul cardurilor emise de Credit Europe Bank. 

  În acest fel răspundem cerințelor de dezvoltare a unei modalități de plată de încredere, eliminând riscul fraudelor prin copierea datelor de identificare a instrumentului de plată sau generarea aleatorie a numerelor de carduri în scopul utilizării lor pe Internet. Mai mult decât atât, cardurile emise de Credit Europe Bank sunt activate automat pentru serviciul Mastercard SecureCode/Verified by VISA și se diferențiază printr-un standard crescut din punct de vedere al securității, prin simplul fapt că autentificarea - în momentul achiziționării de produse sau servicii de pe Internet - se face prin intermediul unei parole unice, dinamice. Această parolă o vei primi prin intermediul unui SMS ori de câte ori dorești efectuarea unei tranzacții.
   

 • Pentru a elimina orice posibilitate de fraudare a tranzactiilor cu cardul pe Internet, toate cardurile emise de Credit Europe Bank sunt inițial blocate pentru tranzacțiile on-line.

  Cardul poate fi activat pentru tranzacții online, prin apelarea CEBLine la tel.: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Telekom) sau 0724.100.000 / 0750.000.000 (apelabil din orice rețea). Serviciul este disponibil non-stop, apelurile telefonice au tarif normal, iar activarea se face direct din meniul telefonic, fără a mai discuta cu un reprezentant al Băncii.

  De asemenea, cardul poate fi activat pentru tranzacții online prin completarea unui formular în orice sucursală a Băncii, sau prin intermediul serviciului de Internet Banking (Credit Europe Net).
   

 • Poți aplica FĂRĂ DOCUMENTE DE VENIT, pentru a obține o limită de credit dacă veniturile înregistrate de tine sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

  După efectuarea verificarilor necesare de către Bancă în baza de date a ANAF, și dacă sunt întrunite condițiile de eligibilitate, cardul îți este înmânat pe loc în una din sucursalele Credit Europe Bank. Consultă aici lista completă a sucursalelor.

  Dacă veniturile înregistrate de tine nu sunt raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), este necesar să prezinti următoarele documente*:
   

Documente atașate

 • Adeverință de venit
 • Declarație privind veniturile
 • Listă de taxe, comisioane, dobânzi și costuri aferentă CEB Diamond Gold