Teren intravilan 1036 mp Jigodin Bai

Cod proprietate: LT0249

Informații despre proprietate

Preț

6.700 EUR

Tip vânzare

Licitație publică

Cod proprietate

LT0249

Tip proprietate

Teren

Județ

Harghita

Oraș

Jigodin-Bai

Data licitației

În curs de stabilire

Informații despre proprietate

Teren intravilan plan, cu forma neregulata, in suprafata de 1036 mp, situat in zona periferica a mun. Miercurea-Ciuc, str. Jigodin Bai fn, zona numita Csihanyos, destinata caselor de vacanta si de locuit. Zona de amplasament este turistica, de agrement, aici aflandu-se in partea estica si statiunea balneoclimaterica Baile Jigodin Miercurea-Ciuc. Accesul se face printr-un drum de exploatare, iar utilitatile apa si curent se afla la aprox 250m de proprietate.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.