Casa 81 mp Comnuna Reghiu, judetul Vrancea

Cod proprietate: LC0003

Informații despre proprietate

Preț

11.415 EUR

Tip vânzare

Licitație publică

Cod proprietate

LC0003

Tip proprietate

Casă

Județ

Vrancea

Oraș

Reghiu

Data licitației

În curs de stabilire

Informații despre proprietate

Proprietate comerciala compusă din teren intravilan în suprafață de 143.09 mp și urmatoarele construcții : C1- casa de locuit în regim de inaltime P+E cu o suprafață utilă de 39.51 mp, C2- spatiu comercial cu o suprafață construita de 81.09 mp și C3 - grup sanitar. Imobilul este amplasat în intravilanul localității Milcovului, Județul Vrancea și accesul se realizeaza din Drumul National Focsani-Nereju. Proprietatea este bransata la retelele locale de utilitati (curent electric și cablu TV ). Imobilul este situat în Localitatea Valea Milcovului, Comuna Reghiu, Județul Vrancea.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.