Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank lansează ”Creditul ACASĂ”

6 septembrie 2018

Credit Europe Bank lansează o ofertă de creditare imobiliară în lei cu dobândă avantajoasă și zero comisioane. Produsul "Creditul ACASĂ" se adresează clienților care doresc să achiziționeze o locuință sau să refinanțeze un credit contractat cu același scop.

 

Credit Europe Bank oferă prin "Creditul ACASĂ" o dobândă avantajoasă, perioadă maximă de rambursare de 30 de ani, avans minim de 15% și zero costuri în ceea ce privește comisionul de analiză de dosar.

Prin oferta pentru investiții imobiliare "Creditul ACASĂ", Credit Europe Bank dorește să își susțină clienții atunci când aleg o casă nouă. Produsul vine cu o serie de beneficii și, mai mult decât atât, pentru deținătorii de CardAvantaj, card de salariu sau alte tipuri de carduri de credit emise de Credit Europe Bank, am creat o ofertă specială în ceea ce privește rata dobânzii variabile.

Nu în ultimul rând, celor cărora li se aprobă creditul, le-a fost concepută o oferă de MasterCard Debit cu un comision zero de administrare a contului curent pe toată durata de viață a contului și o serie de alte avantaje valabile până la finalul anului.

Pentru mai multe detalii despre "Creditul ACASĂ" te așteptăm în orice sucursală Credit Europe Bank sau pe <<Creditul ACASA >>


Despre Credit Europe Bank

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 56 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru.

În anul 2018 Credit Europe Bank (România) SA sărbătorește 25 de ani de prezență pe piața locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (in anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro și www.cardavantaj.ro.