Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank (România) S.A. inițiază fuziunea cu compania mamă Credit Europe Bank N.V.

10 iunie 2024

În data de 7 iunie, Adunarea Generală a Acționarilor Credit Europe Bank (România) S.A. a aprobat fuziunea transfrontalieră intra-grup. Fuziunea transfrontalieră este un proces amplu care depinde de mai mulți factori și este supus aprobărilor autorităților de reglementare din România și Olanda.

După fuziune, Credit Europe Bank (România) S.A. își va continua activitatea în România ca sucursală a companiei mamă din Olanda. 

Schimbarea organizatorică în cadrul Grupului face parte din revizuirea strategică a Credit Europe Bank în vederea îmbunătățirii operațiunilor sale bazate pe expertiza și resursele comune. Aceasta susține planul băncii de a-și continua activitatea sustenabilă în România și va facilita oferirea de produse fiabile și servicii financiare ușor de utilizat.

Echipa Credit Europe Bank se va asigura de faptul că produsele și serviciile vor putea fi utilizate de către clienți fără întreruperi pe tot parcursul procesului, în timp ce depozitele fiecărui client vor fi în continuare garantate prin sistemul de garantare a depozitelor în vigoare în Uniunea Europeană, care este deja utilizat și în România.

 

 

Despre Credit Europe Bank (România) S.A.

În România, Credit Europe Bank oferă o gamă largă de produse și servicii pentru persoane fizice, IMM-uri și corporații. Credit Europe Bank a deschis un nou capitol în domeniul digitalizării și tehnologiei, introducând Apple Pay și Google Pay, lansând monet, noua aplicație de mobile banking pentru toți clienții, precum și aplicația Avantaj SoftPOS, pentru comercianți. Totodată, a fost relansat site-ul instituției, a fost lansată o nouă versiune a aplicației mobile AVANTAJ2go și a fost prezentată o nouă interfață a platformei de Internet Banking.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca este activă din 1993, când a funcționat sub numele de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în 2000) și apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind numele de Credit Europe Bank România.

Mai multe informații despre produsele și serviciile băncii pot fi găsite pe www.crediteurope.ro și www.cardavantaj.ro.