Creditul ACASĂ

Stii deja cum va arata usa de la intrare. Stii cât de mare va fi balconul, cum vei pune canapeaua fata de televizor si ce culori va avea faianta din bucatarie.

Iar acum stii si cum sa-ti aduci casa din visuri în realitate. Prin Creditul ACASĂ!

Ce avantaje ai?

 • Pre-aprobare financiara rapida, fara adeverinta de venit*
 • DOBANDA AVANTAJOASA si ZERO comisioane
 • Avans minim de 15%
 • Perioada maxima: 30 de ani

Care sunt costurile creditului?

 

Oferta speciala

Oferta standard

Rata dobanzii variabile

5.92%
(ROBOR3M**+3.00 p.p. marja fixa)

6.07%
(ROBOR3M**+3.15 p.p. marja fixa)

Comision de analiza dosar

0 LEI


Oferta speciala este valabila pentru detinatorii de CardAvantaj sau de card de salariu sau alte carduri de credit emise de Credit Europe Bank.

Rata dobanzii este variabila si se modifica din 3 in 3 luni de la data acordarii creditului, in functie de evolutia indicelui de referinta ROBOR la 3 luni comunicat de BNR, pe site-ul www.bnro.ro, cu o zi inainte de ziua modificarii.

Ce tip de imobil poti achizitiona prin credit?

Imobilul achizitionat / adus in garantie trebuie sa fie situat intr-unul din urmatoarele orase:
Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara

Cum obtii creditul?

1. Te informezi

În sucursalele Credit Europe Bank obtii un calcul personalizat si toate informatiile de care ai nevoie înainte de contractarea creditului.

2. Depui documentele

Acum poti sa pregatesti toate documentele necesare si sa le depui în sucursala preferata de tine. Gasesti lista completa a actelor de care ai nevoie pe site sau în orice sucursala Credit Europe Bank.

3. Obtii pre-aprobarea

Ne grabim sa-ti dam un raspuns în privinta creditului. Vei afla suma maxima pe care o poti imprumuta, ca sa stii ce locuinta sa cauti. Din momentul pre-aprobarii, ai 60 de zile la dispozitie pentru a gasi casa mult visata.

4. Opinia juridica

Daca ai gasit imobilul, te asteptam cu documentele acestuia:

 • Actul de proprietate;
 • Intabularea dreptului de proprietate;
 • Documentatia cadastrala;
 • Un extras recent de Carte Funciara pentru informare.

5. Evaluarea

În acelasi timp, poti alege un evaluator din lista propusa de Credit Europe Bank sau orice alt evaluator autorizat, membru al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din România. Acesta este pasul final pentru aprobarea dosarului de credit.

6. Obtii aprobarea finala

Mai este doar putin. Acum primesti aprobarea finala pentru cererea ta de credit.

7. Semnezi contractele

Dupa aprobarea creditului, te rugam sa stabilesti cu notarul si vânzatorul data semnarii contractelor si sa ne comunici si noua aceasta informatie cu cel putin 2 zile înainte, pentru a putea pregati contractele de credit si de ipoteca.

În ziua semnarii vei avea nevoie de:

 • Extras de Carte Funciara de Autentificare care sa prezinte situatia juridica a imobilului;
 • Certificat fiscal care atesta ca nu sunt impozite neachitate ale imobilului finantat/adus în garantie;
 • Adeverinta eliberata de asociatia de proprietari prin care se face dovada achitarii la zi a cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari;
 • Certificat de performanta energetica;
 • Politele de asigurare ale imobilului.

Acordarea creditului necesita constituirea de garantii în favoarea Credit Europe Bank, astfel:

 • Ipoteca imobiliara de rang prioritar, constituita asupra imobilului achizitionat prin credit;
 • Ipoteca mobiliara asupra veniturilor;
 • Ipoteca mobiliara asupra conturilor curente deschise la Credit Europe Bank;
 • Ipoteca mobiliara asupra drepturilor de creanta reprezentând despagubiri nascute din politele de asigurare a imobilului - este necesar sa încheiati polita PAD si polita de asigurare facultativa pentru imobilul achizitionat prin credit (daca se încheie cu societatea de asigurari pentru care Banca actioneaza în calitate de agent de asigurare subordonat si intermediaza încheierea asigurarilor, prima anuala este de aproximativ 0.10% din valoarea imobilului).

8. Obtii suma creditului

Imediat dupa înscrierea in Cartea Funciara a ipotecii în favoarea Credit Europe Bank, îti acordam creditul.
Vânzatorul va primi banii într-un cont curent deschis la Credit Europe Bank sau într-un alt cont curent deschis pe numele acestuia la o alta banca.

Exemplu de calcul

Exemplu reprezentativ pentru clientii care detin un card de credit sau un card de salariu emis de Credit Europe Bank (România) S.A.:

Pentru un credit în valoare de 250.000 LEI acordat pe o perioada de 360 luni, cu o rata de dobânda variabila** de 5,92%: DAE este 6,30%, rata lunara este 1.485,99 LEI (metoda de rambursare prin rate lunare egale formate din principal si dobanda aferenta), costul total al creditului este 296.976,98 LEI, valoarea totală plătită 546.976,98 LEI.

Exemplu reprezentativ pentru clientii care nu detin un card de credit sau un card de salariu emis de Credit Europe Bank (România) S.A.:

Pentru un credit în valoare de 250.000 LEI acordat pe o perioada de 360 luni, cu o rata de dobânda variabila** de 6,07% pe an: DAE este 6,46%, rata lunară este 1.510,09 LEI (metoda de rambursare prin rate lunare egale formate din principal si dobanda aferenta), costul total al creditului este 305.654,53 LEI, valoarea totală plătită 555.654,53 LEI.
 
* Nu ai nevoie de documente de venit pentru a obtine aprobarea financiara a creditului tau, daca veniturile înregistrate de tine sunt reprezentante de salarii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). In functie de situatia concreta a fiecarei solicitari de creditare, ne rezervam dreptul de a solicita documente suplimentare.
** A fost considerat indicele ROBOR 3M valabil pentru data de 14.01.2019 egal cu 2,92%.
Rata dobânzii este compusa din ROBOR 3M+ marja fixa 3,15%, respectiv de 3,00% in cazul ofertei speciale, iar costul total al creditului include: comisionul pentru plati prin virament, costurile pentru asigurarea imobilului (daca se încheie cu societatea de asigurari pentru care Banca actioneaza în calitate de agent de asigurare subordonat).
Variatia ratei dobânzii aplicabile creditului este influentata direct de evolutia indicelui ROBOR la 3 luni, astfel ca majoritatea acesteia poate genera o crestere a sumelor ce trebuie rambursate în baza contractului de credit. De asemenea, fluctuatia veniturilor dumneavoastra poate influenta posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.