Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank România lansează Avantaj SoftPOS, o soluție de POS sub formă de aplicație smartphone pentru comercianți

7 iunie 2022

Credit Europe Bank România vine în întâmpinarea nevoii de digitalizare a afacerilor din România și introduce Avantaj SoftPOS, aplicația care oferă comercianților o modalitate rapidă și sigură de încasare direct de pe telefonul mobil. Comercianții băncii pot transforma acum orice smartphone cu sistem Android într-un terminal POS cu acest serviciu oferit în limba română și în engleză. Aplicația poate fi obținută rapid din Google Play de comercianții care aleg să devină clienții băncii și oferă o experiență rapidă și facilă de plată atât pentru client, cât și pentru comerciant.

Mobilitatea și digitalizarea sunt esențiale pentru orice afacere, prin urmare Avantaj SoftPOS oferă trei beneficii esențiale fiecărui utilizator al aplicației și clienților săi: plata este procesată rapid și complet securizată iar aplicația acceptă orice card VISA sau Mastercard. Avantaj SoftPOS funcționează ca un POS clasic contactless. Pentru a realiza o tranzacție se introduce suma de plată și se apropie cardul bancar de dispozitivul mobil pe care este instalată aplicația. Se tastează codul PIN. În doar câteva secunde se afișează chitanța, care poate fi trimisă pe e-mail/sms și se încasează suma în cont. Dacă este cazul, tranzacțiile pot fi anulate într-un mod foarte ușor și rapid din aplicație. Asemenea celorlalte soluții de plată oferite de Credit Europe Bank, Avantaj SoftPOS atinge cele mai înalte standarde de securitate.

„Credit Europe Bank este din nou în avangarda segmentului bancar și se numără printre primele bănci din România care introduc această soluție sigură și eficientă pentru comercianți. Avantaj SoftPOS este aplicația care crește competitivitatea afacerilor din domenii diverse, cum ar fi curierat și livrări, servicii de mobilitate, distribuitori care încasează plăți din rețea și altele. Ne dorim să oferim soluții ce integrează tehnologie de ultimă generație clienților persoane fizice dar și comercianților care vor să fie cu un pas înainte din punctul de vedere al digitalizării. Cu Avantaj SoftPOS, clienții noștri pot beneficia de experiența plății contactless într-un mod sigur și rapid, cu ajutorul unui smartphone Android”, a declarat Antar Turgay, Chief Cards Officer Credit Europe Bank România.


Despre Credit Europe Bank

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii. Credit Europe Bank a deschis un nou capitol spre digitalizare și tehnologizare, relansând website-ul instituției, introducând Apple Pay și Google Pay, lansând o nouă interfață de Internet Banking și prima aplicație de mobil adresată cardurilor de credit din portofoliul Băncii.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.