Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

CEB a relansat website-ul instituției și deschide un nou capitol spre digitalizare alături de Zitec

4 aprilie 2019

Credit Europe Bank a relansat la începutul acestei luni website-ul instituției dezvoltat de Zitec, lider pe piața de IT din România. Pe lângă designul prietenos și interfața ușor de utilizat, intuitivă, noul portal, pe care clienții băncii îl pot accesa la adresa deja știută, www.crediteurope.ro, dispune de o serie de îmbunătățiri vizibile, care vin în ajutorul miilor de clienți care accesează zilnic platforma de pe orice tip de dispozitiv: desktop, laptop, tabletă sau smartphone.

Odată cu relansarea platformei, Credit Europe Bank își propune să deschidă un nou capitol spre digitalizarea și tehnologizarea instituției bancare. “Noul nostru website reprezintă un pas important ce marchează începutul unei strategii axate pe dezvoltare digitală. Dacă în 2016, alături de Zitec, relansam platforma www.cardavantaj.ro care s-a dovedit a fi un real succes, astăzi, cu ajutorul partenerilor noștri tradiționali Zitec, trecem la un alt nivel: relansarea website-ului www.crediteurope.ro, un portal ce capătă acum noi valențe pentru clienții noștri”, a declarat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank.

Astfel, după lansarea celor două gadgeturi moderne (stickerele și brățările contactless AVANTAJ2go și  OPTIMO2go) atașate cardurilor de credit CardAvantaj și OptimoCard, vor urma noi proiecte și dezvoltări ulterioare ce vor integra o componentă importantă de ordin digital.

Fiind un proiect început pe cele mai noi versiuni ale framework-ului Symfony și PHP, noul website asigură cu succes nevoile de securitate ale băncii. Noile dezvoltări folosesc o metodă sigură de stocare locală, pe serverele proprii, evitându-se orice breșă de securitate.

“Suntem deja la al treilea proiect dezvoltat alături de echipa Credit Europe și ne bucurăm să îi putem susține în procesul de digitalizare și tehnologizare a instituției prin lansarea platformei de prezentare a băncii Credit Europe, dar și a unui nou instrument de gestionare internă a campaniilor de generare lead-uri pentru brandurile proprii - CardAvantaj & OptimoCard”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO al Zitec.


Despre Credit Europe Bank România

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 47 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru.

În anul 2018, Credit Europe Bank (România) SA a sărbătorit 25 de ani de prezență pe piața locală. Cardul de credit CardAvantaj este unul dintre cele mai reprezentative produse ale băncii datorită beneficiilor propuse în premieră la momentul lansării pe piața locală a cardurilor.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (in anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.

 

Despre Zitec

Lider pe piața IT din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner și Google Cloud.

În ultimul an, Zitec s-a clasat în Top 3 al celor mai apreciați angajatori din România, conform site-ului undelucram.ro și în “Topul companiilor din IT pentru care să lucrezi” realizat de Revista BIZ. În 2018, serviciile livrate de Zitec clientului „PPT Prețuri Pentru Tine” i-au adus acestuia premiul ”Client of the Year”, iar pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizată în topul agențiilor de digital din Romania conform Forbes, în timp ce campania de donare de sânge la birou lansată de Zitec la nivel național - #cei1024 - a fost premiată cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards și “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 și 2019.