CEB a lansat Optimo Card, creditul de cumpărături în magazin, cu rate extinse până la 3 ani

11 februarie 2016

Cu Optimo Card, cel mai nou credit de cumpărături în magazin, clienţii Credit Europe Bank pot face achiziţii de bunuri cu valoare mare, cu rate accesibile, la o dobândă de 19%. Optimo Card este un produs inovator ce le oferă clienților posibilitatea de a plăti în decursul unei perioade extinse achiziţiile făcute în magazine, atât online, cât și offline, în 18, 24 sau 36 de rate.

”Optimo Card reprezintă un nou pas pe care Credit Europe Bank România îl face pe piață pentru a-și consolida poziția de expert în sectorul cardurilor”, a declarat Engin Alaybayoglu, vicepreședinte al Credit Europe Bank. Cu această lansare, Optimo Card se adaugă la portofoliul carduri cu linii de finanțare pentru cumpărătorui, pe care Credit Europe Bank le pune la dispoziția clienților săi. Portofoliul băncii include și CardAvantaj, primul card de cumpărături fără dobândă lansat în România.

Acest produs a fost lansat pe baza nevoii identificate în piaţă, de a le oferi clienţilor posibilitatea acordării unei limite de finanţare, de tip revolving, pentru acele cumpărături de valoare mare ce pot fi achiziționate în rate, pe decursul a 2 sau 3 ani. El combină atât valențele unui credit de cumpărături, cât și flexibilitatea unui card de credit.

Optimo Card este un produs ce aduce în fața clientului un credit de cumpărături foarte avantajos, dar mai ales transparent, din punctul de vedere al costurilor totale. "Lansăm pe piață un produs mai ieftin față de variantele deja existente, ce are toate taxele la vedere. Știm că Optimo Card va fi prima opțiune pentru orice client care are nevoie de un asemenea produs financiar, după ce se va fi informat cu privire la toate celelalte variante de finanțare existente pe piață", a continuat dl Alaybayoglu.

Cu noul produs, clientul nu este nevoit să acceseze 2-3 credite de consum în locaţii diferite pentru a achiziţiona ce îşi doreşte, ci are doar un singur produs, care îi oferă acces la toate cumpărăturile de care are nevoie.

Un alt avantaj al noului produs al Credit Europe Bank, îl reprezintă faptul că, spre deosebire de alte mijloace de finanţare ce pot fi utilizate doar în magazin, cu Optimo Card clienţii pot face şi cumpărături online.

Cei care doresc un astfel de card, îl pot obţine pe loc, în 36 dintre sucursalele băncii, dacă sunt întrunite condiţiile de eligibilitate şi după verificările necesare în baza ANAF. Pentru o limită de credit de până la 6.000 lei, cardul poate fi obţinut fără documente de venit. În plus, pe măsură ce ratele sunt rambursate, clientul va reutiliza suma de bani disponibilă pentru noi cumpărături, la una dintre cele mai avantajoase dobânzi de pe piața creditelor de consum.

Deţinătorii de Optimo Card se vor bucura de cumpărături cu plata în rate într-o reţea extinsă de magazine partenere Credit Europe Bank. Astfel, ei pot efectua tranzacţii în cele mai cunoscute şi populare magazine din cele mai variate domenii: electronice/electrocasnice, IT&C, mobilă, construcţii, bricolaj şi amenajări interioare, sănătate etc.

Pentru mai multe informații despre Optimo Card accesați www.optimocard.ro.


Despre Credit Europe Bank

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii pentru persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 57 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.
În 2013, Credit Europe Bank (România) S.A. a aniversat 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele Credit Europe Bank România.
Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi pe www.crediteurope.ro şi www.optimocard.ro