Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Digital Product Manager

Informații despre locul de muncă

Tip contract
Perioadă nedeterminată
Nivel carieră
Middle level

La Credit Europe, împuternicim oameni pasionați să-și atingă potențialul maxim. Noi credem în servicii bancare etice, în grija față de nevoile clienților și în proactivitate, având o puternică aderență la valori precum responsabilitatea, colaborarea, învățarea și dezvoltarea. Alătură-te nouă în calitate de Digital Product Manager și preia responsabilitatea pentru implementarea și gestionarea cu succes a canalelor noastre digitale, inclusiv Aplicația Mobilă pentru Carduri, Digital Onboarding, Digital Wallet, Mobile Banking, Internet Banking și ATM-uri. Echipa noastră pasionată, orientată către clienți, așteaptă să audă de la colegi deschiși și ambițioși care își propun să stimuleze creșterea afacerii și achiziționarea de clienți!

În calitate de Digital Product Manager, vei menține o înțelegere constantă a pieței competitive și a tendințelor din industrie, vei utiliza datele, cercetările asupra clienților și analizele pentru a identifica oportunități de creștere a clienților. În acest scop, vei face tot posibilul și vei:
• Cerceta și monitoriza activitățile concurenților și tendințele pieței legate de canalele noastre de afaceri pentru a menține avantajul competitiv al băncii în ceea ce privește canalele digitale.
• Căuta oportunități de integrare și simplificare a activităților/proceselor pentru a facilita băncile pentru clienții noștri, utilizând canalele digitale și tehnologia.
• Implementa strategii digitale pentru atingerea KPI-urilor digitale pentru a susține creșterea afacerii prin îmbunătățirea produselor bancare; acest lucru ar implica:
   - Acționarea ca Manager de Produs pentru aplicațiile mobile și web deja lansate;
   - Acționarea ca Proprietar de Proiect pentru proiectele de dezvoltare a aplicațiilor mobile și web.
• Stimula inovația platformei, având responsabilitatea de a îndeplini obiectivele canalelor de afaceri (trafic, retenție, implicare etc.).
• Interacționa cu succes atât cu clienții interni (de exemplu, afaceri bancare cu amănuntul, echipe de dezvoltare și implementare / subcontractori), cât și cu furnizorii de soluții terți, evaluând cea mai bună capacitate a acestora pentru dezvoltarea produselor noastre digitale.

Ți-ar plăcea să fii unul dintre cei mai buni jucători ai noștri? Trimite-ne un CV actualizat, dacă...
• Ai obținut o diplomă de licență, preferabil într-o domeniu tehnic (de exemplu, informatică).
• Ai cel puțin 3 ani de experiență în domeniul bancar sau în sistemul de plăți.
• Experiența anterioară în dezvoltarea și întreținerea produselor bancare (de exemplu, MS Project, Confluence / JIRA, Test Automation, etc.) ar fi foarte apreciată.
• Ești capabil să faci față provocărilor, să lucrezi cooperativ sub presiune și să te adaptezi rapid la oameni și situații.

*Vă rugăm să rețineți că această poziție presupune o bună cunoaștere a limbilor română și engleză, precum și prezența zilnică la birou (Plaza Romania Mall - zona Lujerului).

Dacă consideri că esti persoana potivita, trimite-ne CV-ul tau pe recrutare@crediteurope.ro!

Vreau să lucrez la Credit Europe Bank