Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Stickerul și Brățara OPTIMO2go contactless – noile gadgeturi emise de Credit Europe Bank

13 martie 2019

După lansarea gadgeturilor AVANTAJ2go atașate cardului de credit CardAvantaj, Credit Europe Bank România suplimentează oferta de gadgeturi, venind în întâmpinarea clienților cardului de credit Optimo Card cu Stickerul și Brățara OPTIMO2go contactless.

Similar gadgeturilor AVANTAJ2go, prin intermediul Stickerului și Brățării OPTIMO2go pot fi realizate tranzacții atât în țară, cât și în străinătate, la terminale contactless, fondurile utilizate fiind cele disponibile în contul aferent Optimo Card. Gadgeturile se bazează pe cip și tehnologia contacless, oferind astfel posibilitatea unor plăți rapide, simple și sigure, funcționând ca un card de credit contactless suplimentar.

Clienții Optimo Card pot diminua plățile în numerar și pot integra cu ușurință gadgeturile în viața de zi cu zi, eliminând astfel și necesitatea de a avea portofelul în permanență asupra lor. Stickerul poate fi poziționat pe suprafețe plane precum smartphone-ul, iar brățara se poate potrivi cu un stil de viață activ. Utilizând aceste noi produse, clienții pot reduce timpul de așteptare la casele de marcat din supermarket-uri, benzinării și orice alte locații, întrucât își plătesc rapid cumpărăturile, înlocuind cu succes numerarul.

Fiind utilizate exclusiv pentru plăți contactless, prin intermediul stickerului și brățării nu se pot efectua cumpărături în sistem de rate; așadar, orice tranzacție efectuată cu Stickerul sau Brățara OPTIMO2go va fi inclusă integral în următorul extras de cont al cardului de credit Optimo Card. Deși gadgeturile nu oferă posibilitatea de a efectua cumpărături în sistem de rate, banca poate oferi acest beneficiu în cadrul unor campanii promoționale disponibile pentru perioade de timp limitate. O astfel de campanie este disponibilă în prezent, ca o ofertă specială pentru lansarea produselor.

Brățara este disponibilă pe negru, iar Stickerul în două variante de culoare: negru și gri. Ambele beneficiază de campanii speciale de lansare, atât pentru clienții noi, cât și pentru clienții care deja dețin Optimo Card. Mai multe detalii despre gadgeturi și campaniile de lansare sunt disponibile accesând https://www.optimocard.ro.


Despre Credit Europe Bank

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 47 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru.

În anul 2018, Credit Europe Bank (România) SA a sărbătorit 25 de ani de prezență pe piața locală. Cardul de credit CardAvantaj este unul dintre cele mai reprezentative produse ale băncii datorită beneficiilor propuse în premieră la momentul lansării pe piața locală a cardurilor.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (in anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro şi  www.optimocard.ro.