Prin CardAvantaj ”Cumperi și ce vrei și ce mai vrei”

28 octombrie 2015

Credit Europe Bank anunţă cea mai nouă campanie, "Cumperi şi ce vrei, şi ce mai vrei", care aduce beneficii unice tuturor clienților, off-line și on-line la Altex și Media Galaxy, dacă aceștia aplică și intră în posesia unui CardAvantaj în perioada următoare.

Astfel, clienţii care solicită şi obtin un card de cumpărături în rate fără dobândă* de la Credit Europe Bank până la 31 decembrie, se vor bucura de două vouchere cadou, fiecare în valoare de 100 de lei. Solicitarea unui CardAvantaj se face prin aplicarea în sucursalele Credit Europe Bank, în oricare dintre magazinele Altex și Media Galaxy sau on-line prin completarea formularului dedicat, afișat pe website-urile: www.cardavantaj.ro, www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro. Voucherele astfel obținute pot fi utilizate la tranzacții cu noul CardAvantaj în orice magazin Altex sau Media Galaxy şi on-line pe site–urile celor două magazine. De asemenea, noii deținători de CardAvantaj vor beneficia şi de un număr extins de 18 rate fără dobândă pentru toate cumpărăturile facute în perioada campaniei.

„Venim din nou în întâmpinarea clienţilor noştri, de data aceasta în preajma celei mai bune perioade din an pentru cumpărături, atât în apropierea foarte îndrăgitului Black Friday, cât și în timpul sărbătorilor de iarnă. Tocmai de aceea, împreună cu partenerul nostru strategic şi consacrat Altex România, am creat una dintre cele mai atractive campanii ale sezonului, „Cumperi şi ce vrei, şi ce mai vrei”, prin care le oferim noilor posesori de CardAvantaj reduceri semnificative prin vouchere şi un număr crescut de rate pentru a le ușura și mai mult accesul la produsele dorite”, declară Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank Romania.

Cele două vouchere, fiecare în valoare de 100 de lei, pot fi folosite individual pentru o tranzacţie de minimum 600 de lei în perioada 22.10.2015 – 15.01.2016 (primul voucher) şi 16.01.2016 – 30.04.2016 (cel de-al doilea).

De asemenea, cei care doresc un CardAvantaj nou și înregistrează venituri din salarii sau pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), se pot prezenta fără documente de venit la orice sucursală a băncii, iar după efectuarea verificărilor necesare de către bancă în cadrul bazei de date ANAF, dacă întrunesc condiţiile de eligibilitate ale băncii, pot primi pe loc cardul şi o limită de credit de până la 6.000 lei.

Pentru mai multe informaţii despre campanie şi despre CardAvantaj, cel mai iubit card de cumpărături în rate din România, prezent în aproximativ 9.500 de magazine partenere, în întreaga ţară, accesaţi www.cardavantaj.ro.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către bancă.


Despre Credit Europe Bank

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România.

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 57 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. a aniversat 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro.