Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank simplifică procedura de aplicare pentru CardAvantaj

13 octombrie 2015

Credit Europe Bank oferă clienților noi de CardAvantaj beneficii unice pe piaţă. Persoanele care solicită un CardAvantaj, îl pot obține acum extrem de rapid, fără să prezinte documente de venit. Totodată, clienții pot beneficia de analiza rapidă a solicitării, în doar 45 de minute, dacă se adresează uneia dintre cele 36 de sucursale selectate, primind astfel, practic, pe loc noul card.

Credit Europe Bank lansează cea mai eficientă şi rapidă modalitate de a intra în posesia unui card de credit pentru cumpărături, ce permite plata în rate cu 0% dobândă*. Cei care doresc un CardAvantaj nou și înregistrează venituri din salarii sau pensii, se pot prezenta fără documente de venit la orice sucursală a băncii, dintre cele 36 selecționate. După efectuarea verificărilor necesare de către bancăîn cadrul bazei de date ANAF, dacă toate condiţiile de eligibilitate sunt întrunite, clientul poate primi o limită de credit de până la 6.000 de lei.

"Cu o tradiţie de peste 11 ani pe piaţă, CardAvantaj vine de fiecare dată în întâmpinarea clienţilor și evoluează constant. Această modalitate unică în piaţă de a obţine rapidcardul - cu sucursale care oferă pe loc CardAvantaj - şi simplu, fără adeverinţă de venit, este un răspuns firesc la nevoia pe care am identificat-o în piaţă", a declarat Gabriela Stanciu, Manager Departamentul Carduri al Credit Europe Bank România.

Astfel, în cadrul a 36 dintre sucursalele Credit Europe Bankanaliza va fi efectuatăcu prioritate. Credit Europe Bank îi va oferi clientului un răspuns în 45 de minute, iar dacă solicitarea acestuia este acceptată, va primi pe loc noul CardAvantaj. În plus, clienții eligibili vor primi un bonus în valoare de 45 de lei,dacă limita de credit, pentru care se califică, le este alocatăîn mai mult de 45 de minute.

"Am ales să simplificăm procedurile de obţinere a unui CardAvantaj, pentru a le oferi clienţilor noştri acces rapid la cel mai iubit card de rate de pe piață, astfel ca, de la momentul în care s-au hotărât asupra unui produs sau serviciu, să îl poată obține într-un timp record", a continuat Gabriela Stanciu.

CardAvantaj este un card de credit cu plata în rate fără dobândă, ce poate fi utilizat într-o reţea de peste 9.500 de magazine partenere în întreaga ţară. Pentru fiecare tranzacţie efectuată prin intermediul cardului, indiferent dacă este vorba de cumpărături sau retragere de numerar, banca acordă bonus.

Pentru mai multe informaţii despre campanie şi despre CardAvantaj accesaţi www.cardavantaj.ro.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către bancă.


Despre Credit Europe Bank

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România.

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 57 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. a aniversat 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.rowww.cardavantaj.ro.