Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank lansează o nouă modalitate de plată a ratelor pentru cardurile de credit, prin Stațiile de Plată SelfPay

20 decembrie 2022

Credit Europe Bank România oferă o nouă modalitate ușoară și sigură pentru plata ratelor cardurilor de credit emise de bancă, mulțumită parteneriatului cu SelfPay – cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România. Prin această colaborare, clienții își pot rambursa extrasele într-o manieră mai convenabilă, la Stațiile de Plată SelfPay disponibile non-stop.

Suntem bucuroși să anunțăm noua opțiune de plată SelfPay, prin intermediul căreia le asigurăm clienților noștri o metodă nouă și la îndemână de rambursare a extraselor cardurilor de credit. Amploarea rețelei SelfPay ne asigură o acoperire largă la nivel național. Prioritatea noastră este să ușurăm viața clienților oferind soluții simple și la îndemână. Prin colaborarea cu Selfpay am făcut un pas important în această direcție”, a declarat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank România.

„Parteneriatul cu Credit Europe Bank extinde gama de servicii financiare pe care le punem la dispoziția clienților, care au de acum posibilitatea de a-și achita extrasele cardului de credit la orice Stație de Plată SelfPay, fără a mai fi nevoiți să caute un bancomat care acceptă depuneri de bani sau să se deplaseze la o agenție bancară. Clienții se pot bucura astfel de toate avantajele serviciilor noastre – plăți care se pot face rapid, simplu și ușor, la cele peste 8.000 de Stații de Plată aflate în toată țara, în centre comerciale, magazine de proximitate, benzinării, piețe sau chiar instituții publice. În calitate de companie de top în industria fintech din România, facem astfel încă un pas spre dezvoltarea unei economii flexibile, în care plățile digitale coexistă cu cele în numerar”, spune Adrian Badea, CEO Zebrapay, compania care deține și operează rețeaua de Stații de Plată SelfPay.

Cu peste 8.000 de puncte SelfPay în peste 1.000 de localități, efectuarea plăților prin SelfPay este foarte simplă, fără timp de așteptare pe baza extrasului de cont aferent cardului de credit. Se scanează codul de bare de pe extrasul de cont și valoarea poate fi plătită cu numerar sau în baza unui bon de rest SelfPay.

Credit Europe Bank oferă carduri de credit și de cumpărături în rate, pentru plăți atât în țară cât și internațional. În oferta Credit Europe Bank România se numără CardAvantaj, Optimo Card și CEB Diamond.


Despre Credit Europe Bank România

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii. Credit Europe Bank a deschis un nou capitol spre digitalizare și tehnologizare, relansând website-ul instituției, introducând Apple Pay și Google Pay, lansând o nouă interfață de Internet Banking și prima aplicație de mobil adresată cardurilor de credit din portofoliul Băncii și punând la dispoziție comercianților aplicația Avantaj SoftPOS. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.

 

Despre SelfPay

SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România, cu peste 8.000 de Stații de Plată și mai bine de 220 de servicii disponibile. Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour, Penny), centre comerciale, piețe, benzinării, magazine de proximitate, în sedii ale băncilor partenere, dar și în primării și alte instituții publice, și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care aceste unități sunt deschise. În 2021, Zebrapay S.A., compania care deține brandul SelfPay, a făcut primul pas la Bursa de Valori București: obligațiuni Zebrapay în valoare de 3 milioane de euro, emise în cadrul unui plasament privat, au fost listate, susținând dezvoltarea rețelei de Stații de Plată la nivel național și internațional. Rețeaua internațională a fost lansată în luna iunie 2022 în Irlanda, unde numără deja 80 de unități, urmând ca extinderea să continue în Franța, Italia și Spania și în alte țări din regiune. SelfPay, membru al Asociației Române de Fintech, a lansat în primul trimestru din 2022 aplicația mobilă SelfPay Now, cu funcționalitatea Cash Deposit, unică în Europa, prin care utilizatorii pot alimenta cu numerar cardurile bancare în timp real, fără a mai fi necesar să se deplaseze până la bancă.

Mai multe detalii: https://selfpay.ro/