Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank lansează noua aplicație de mobile banking – monet – o soluție simplă, sigură și la îndemână

3 august 2023

Credit Europe Bank marchează un pas important înspre digitalizarea serviciilor sale prin lansarea noii aplicații de mobile banking monet, o soluție eficientă și sigură care le permite clienților să-și gestioneze conturile, cardurile și tranzacțiile financiare de oriunde, prin intermediul dispozitivelor mobile.

Aplicația de mobile banking monet se adresează atât clienților persoane fizice, cât și juridice, și se poate descărca ușor din App Store sau Google Play. Campania de lansare este însoțită de un set de oferte exclusive. Clienții care descarcă și activează aplicația pot beneficia, până la finalul acestui an, de 3 rate suplimentare atunci când folosesc cardurile de credit CardAvantaj pentru cumpărături de peste 1.000 de lei, 0 comision pentru transferurile interbancare, indiferent de moneda în care sunt efectuate transferurile în aplicație, +0,5% extra dobândă față de dobânda standard pentru depozitele deschise din aplicație la orice sumă sau valută și 5% dobândă pentru conturile de economii în lei, indiferent de soldul contului.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea noii noastre aplicații de mobile banking, monet”, declară Yakup Çil, CEO al Credit Europe Bank România. „Digitalizarea serviciilor oferite de Credit Europe Bank prin soluții eficiente și sigure reprezintă o prioritate. Astfel, prin intermediul monet, clienții Credit Europe Bank vor beneficia de acum de avantaje exclusive și vor accesa o gama largă de opțiuni pentru a își administra mai ușor fondurile și cardurile existente. monet este un instrument ușor de utilizat, ce le oferă control utilizatorilor asupra finanțelor personale din conturile Credit Europe Bank oriunde se află și oricând au nevoie.”

Noua aplicație monet completează actuala soluție mobilă AVANTAJ2go pentru gestionarea cardurilor pe care Credit Europe Bank o pune la dispoziția clienților săi.


Despre Credit Europe Bank România
În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii. Credit Europe Bank a deschis un nou capitol spre digitalizare și tehnologizare, relansând website-ul instituției, introducând Apple Pay și Google Pay, lansând o nouă interfață de Internet Banking și prima aplicație de mobil adresată cardurilor de credit din portofoliul Băncii și punând la dispoziție comercianților aplicația Avantaj SoftPOS.
 
Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.
Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.