Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank lansează Stickerul și Brățara AVANTAJ2go contactless

5 februarie 2019

Credit Europe Bank România lansează Stickerul și Brățara AVANTAJ2go, două gadgeturi moderne atașate cardului de credit CardAvantaj Mastercard folosite exclusiv pentru plățile contractless la comercianți.

Prin intermediul Stickerului si Brățării AVANTAJ2go, clienții pot efectua tranzacții atât în țară cât și în străinătate la orice terminal contactless, utilizând fondurile disponibile în contul aferent cardului CardAvantaj Mastercard. Ambele gadget-uri funcționează ca un card de credit contactless suplimentar, care oferă clientului posibilitatea unor plăți rapide, simple și sigure, deoarece acestea se bazează pe cip și tehnologia contactless, precum cardurile obișnuite. Introducerea noilor tehnologii vine și în sprijinul clienților care vor să diminueze cât mai mult plățile în numerar eliminând necesitatea de a avea portofelele în permanență în posesia lor și asigură mobilitatea și simplitatea solicitate prin integrarea lor în viața modernă de zi cu zi. Stickerul poate fi poziționat pe orice suprafață plană, cum ar fi smartphone-urile, care sunt absolut necesare în zilele noastre, iar brățara este un accesoriu care se va potrivi fără probleme cu un stil de viață activ. Pe lângă mobilitate și stil, ambele produse vor reduce timpul de așteptare la casele de marcat ale comercianților de tipul supermarket, benzinării sau alte locații prin înlocuirea numerarului.

"Cifrele ne arată că aproximativ 50% din plățile cu cardul de credit CardAvantaj Mastercard în 2018 au fost contactless. Lansarea Stickerului și Brățării AVANTAJ2go face parte din strategia noastră de a dezvolta servicii și produse bancare mai simple și mai accesibile pentru clienții noștri pentru a putea oferi cele mai bune experiențe bancare cu Credit Europe Bank", a afirmat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank România.

Fiind utilizate exclusiv pentru plăți contactless, prin intermediul stickerului și brățării nu se pot efectua cumpărături în sistem de rate; așadar, orice tranzacție efectuată cu Stickerul sau Brățara AVANTAJ2go va fi inclusă integral în următorul extras de cont al cardului de credit CardAvantaj Mastercard. Deși gadgeturile nu oferă posibilitatea de a efectua cumpărături în sistem de rate, banca poate oferi acest beneficiu în cadrul unor campanii promoționale disponibile pentru perioade de timp limitate. O astfel de campanie este disponibilă în prezent, ca o ofertă specială pentru lansarea produselor.

Brățara este disponibilă pe negru, iar Stickerul în două variante de culoare: negru și gri. Ambele beneficiază de campanii speciale de lansare, atât pentru clienții noi, cât și pentru clienții care deja dețin CardAvantaj Mastercard. Mai multe detalii despre gadgeturi și campaniile de lansare sunt disponibile accesând www.cardavantaj.ro.


Despre Credit Europe Bank 

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 50 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru.

În anul 2018, Credit Europe Bank (România) SA a sărbătorit 25 de ani de prezență pe piața locală. Cardul de credit CardAvantaj este unul dintre cele mai reprezentative produse ale băncii datorită beneficiilor propuse în premieră la momentul lansării pe piața locală a cardurilor.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (in anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.