Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank își extinde rețeaua de sucursale în București

12 aprilie 2018

Credit Europe Bank România (CEB România) anunță deschiderea unei noi sucursale în centrul comercial Sun Plaza. Noua agenție este disponibilă clienţilor începând din luna martie și oferă acces la gama de servicii bancare oferite de către CEB România.

"Am decis să deschidem o nouă unitate în Sun Plaza, un centru comercial important pentru capitală, într-o zonă cu mult potențial de business, din dorința de a fi aproape de clienții noștri actuali și potențiali", a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Marketing Officer, Credit Europe Bank România.

Sucursala CEB Romania din Sun Plaza este a 23-a entitate deschisă de către Credit Europe Bank într-un centru comercial, ceea ce confirmă importanța segmentului de retail, atât pentru bancă, cât și pentru produsul CardAvantaj.

Noua reprezentanță Credit Europe Bank este situată în zona unităților comerciale cu servicii din centrul comercial Sun Plaza şi funcționează în intervalul orar 10:00-22:00, de luni până duminică.


Despre Credit Europe Bank

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 56 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru.

În anul 2018 Credit Europe Bank (România) SA sărbătorește 25 de ani de prezență pe piața locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (in anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.