Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank continuă să-și dezvolte soluțiile digitale și lansează Cardul Virtual pentru securitate suplimentară și control

15 decembrie 2022

Credit Europe Bank România anunță lansarea Cardului Virtual pentru clienții CardAvantaj, Optimo Card și CEB Diamond, disponibil prin intermediul aplicației AVANTAJ2go. Orice posesor de card de credit fizic emis de Credit Europe Bank poate genera gratuit și instant un card virtual pe care îl poate utiliza oricând la orice plată online sau la POS.

Cardurile virtuale sunt o alegere optimă pentru cei care doresc un nivel și mai ridicat de siguranță atunci când efectuează plăți și nu doresc să furnizeze informațiile cardului fizic cu terțe părți și comercianți. Datele cardului virtual sunt accesibile utilizatorului în aplicația AVANTAJ2go.

De asemenea, clienții au control total asupra limitei alocate cardului virtual. Își pot seta și modifica limita cardului virtual oricând și ori de câte ori doresc în aplicația AVANTAJ2go. Limita cardului virtual poate fi setată între 0%-100% din limita cardului lor fizic. Astfel, posesorii de carduri virtuale au mai mult control asupra propriului card, alături de avantajele legate de siguranța plăților.

Cardul virtual poate fi folosit pentru cumpărături online oriunde și oricând, dar poate fi folosit și în magazinele fizice atunci când este înscris în Apple Pay sau Google Pay.

Continuăm să digitalizăm oferta de soluții de plată prin intermediul cardului virtual, o opțiune ideală pentru cei care doresc să aibă mai mult control asupra sumelor disponibile pentru cumpărături și siguranță asupra datelor personale. Cardul virtual este gratuit, se emite rapid și ușor din aplicația AVANTAJ2go și este permanent la îndemână, pentru plăți realizate atât online, cât și în magazine”, a declarat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank România.


Despre Credit Europe Bank România

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii. Credit Europe Bank a deschis un nou capitol spre digitalizare și tehnologizare, relansând website-ul instituției, introducând Apple Pay și Google Pay, lansând o nouă interfață de Internet Banking și prima aplicație de mobil adresată cardurilor de credit din portofoliul Băncii și punând la dispoziție comercianților aplicația Avantaj SoftPOS. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.