Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank România va acoperi din capitalul social pierderea contabilă din 2014

1 august 2016

Credit Europe Bank România (CEB România) va efectua o reducere de capital în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor, pe 7 septembrie 2016, cu scopul de a acoperi pierderile contabile din 2014 și din perioada anterioară.

Capitalul social al băncii este în valoare de 763.605.997,00 lei (355.165.580 de acțiuni la o valoare unitară de 2,15 lei pe acțiune) și va deveni 557.609.960,60 lei (355.165.580 de acțiuni la o valoare unitară de 1,57 lei pe acțiune). Referindu-se la această acțiune, oficialii CEB România au declarat: "Această reducere de capital, nu implică, prin natura ei, nicio distribuire de sumă către acționari. De asemenea, această operațiune de absorbție a pierderilor nu influențează nivelul activului net, al fondurilor proprii și lichidității CEB, rata de solvabilitate a băncii rămânând neschimbată, la un nivel solid”.


Despre Credit Europe Bank

Credit Europe Bank are o experiență de peste 15 ani în sectorul bancar din România. De la înființare viziunea băncii a fost întodeauna să devină banca preferată în România. Astfel, stabilirea unor standarde pentru excelență în servicii bancare și maximizarea beneficiilor pentru clienți, angajați și acționari arată că misiunea băncii tinde spre îndeplinirea acestei viziuni. Credit Europe Bank (România) SA oferă o gamă completă de produse şi servicii bancare atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice prin intermediul unei reţele alcătuite din 59 de sucursale deservite de angajați specializați, şi prin canale alternative de distribuţie ce includ ATM-uri, POS-uri, Call Center și servicii de Internet Banking.

Cea mai importantă contribuție a Credit Europe Bank la sectorul bancar din România este CardAvantaj, produs inovator pe piața din România la momentul lansării. CardAvantaj a fost lansat în 2003 ca un card de credit valabil doar pentru cumpărături într-un centru comercial, iar acum este un card de credit internațional emis sub licențe Mastercard și Visa. Pe parcursul anilor, CardAvantaj a rămas un produs pionier, introducând caracteristici unice și mecanisme promoționale inovatoare pentru piața din România. CardAvantaj este unul dintre produsele principale din segment în România. Rețeaua de parteneri include o gamă largă de magazine care oferă cele mai importante mărci internaționale și locale. CardAvantaj a fost distins cu premiul pentru cel mai bun card de credit din România în 2004, 2008 și 2009.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.