Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank România susține SOS Satele Copiilor în sezonul de Back to School 2018

18 septembrie 2018

SOS Satele Copiilor România și Credit Europe Bank România continuă parteneriatul strategic pe termen lung, început în 2012, cu o donație de rechizite necesare într-un nou an școlar, ca parte a strategiei CEB România privind Responsabilitatea Socială Corporativă.

 

Educația este unul din pilonii acțiunilor Credit Europe Bank de CSR, având scopul de a contribui la schimbări pozitive în societate prin măsuri sustenabile și constante. Având în vedere această componentă, colaborarea cu SOS Satele Copiilor România vine ca o acțiune firească în susținerea educației copiilor și tinerilor care cresc acum sub aripa organizației.
 

"Sezonul "Back to School" este încă un prilej de a contribui cu toții la prevenirea abandonului școlar și la asigurarea unor condiții optime educației și dezvoltării. Prin continuarea acestui parteneriat, dorim să facilităm accesul la educație pentru copiii și tinerii crescuți și educați în satele SOS și în Comunitățile de Tineri", a declarat Roxana Velicu, Director PR & Comunicare, Credit Europe Bank România.

"De 25 de ani, SOS Satele Copiilor oferă a doua șansă copiilor care nu mai au familia alături. Sprijinul constant pentru educație constituie unul dintre reperele importante sub care acționăm și prin care am reușit să pregătim pentru viitor sute de copii, în cele 3 Sate SOS. Ne putem mândri astăzi că peste 90% dintre tinerii care au ieșit de sub protecția SOS și-au găsit un loc de muncă stabil și sunt bine integrați în societate. Totodată, peste 40.000 de copii și tineri din familii greu încercate au primit susținerea SOS în ultimul sfert de veac. Încrederea cu care partenerul nostru Credit Europe Bank România se implică în demersul menținerii copiilor la școală ne ajută să ne continuăm misiunea pe care ne-am asumat-o pe termen lung în sprijinul copiilor vulnerabili", a declarat Diana Podaru, Director General, SOS Satele Copiilor România.

Anul 2018 marchează 25 de ani de existență în România atât pentru SOS Satele Copiilor, cât și pentru Credit Europe Bank. Colaborarea dintre Credit Europe Bank România și SOS Satele Copiilor România a început în urmă cu 6 ani, când a fost implementată o acțiune de CSR denumită "După faptă și răsplată". În proiectul dezvoltat, angajații Credit Europe România au reușit să strângă intern donații pentru copiii din SOS Satele Copiilor, dezvoltând astfel "bursa produselor și serviciilor", materiale ce puteau fi adjudecate în schimbul unor contribuții financiare.


Despre Credit Europe Bank

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 56 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru.

În anul 2018, Credit Europe Bank (România) SA sărbătorește 25 de ani de prezență pe piața locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (in anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.

 

Despre SOS Satele Copiilor

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children's Villages International, prezentă în 135 de ţări ale lumii. SOS militează pentru dreptul fiecărui copil la o familie, o copilărie fericită, o îngrijire potrivită, o educație buna și șansa unui viitor mai bun.Activitatea organizaţiei este centrată pe asistarea şi sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei biologice. În prezent, 1000 de copii și tineri sunt sprijiniți direct de organizație, dintre care aproape 200 cresc în Satele SOS, din Bucureşti, Cisnădie - Sibiu şi Hemeiuş - Bacău. Peste 40.000 de copii și adulți au fost sprijiniți în mod direct de SOS Satele Copiilor România, din anul 1993. SOS Satele Copiilor România derulează, în paralel, servicii de prevenire a separării copiilor de părinţi, prin Centre de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi, şi Centre de Zi.

SOS Satele Copiilor România aniversează anul acesta 25 de ani de activitate.

www.sos-satelecopiilor.ro