Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank România lansează Google Pay

1 februarie 2022

Credit Europe Bank România introduce Google Pay pentru clienții posesori de carduri Mastercard și le oferă astfel acestora acces la o modalitate de plată rapidă, simplă și sigură la numeroși comercianți, online sau în magazine fizice. Utilizatorii cardurilor de credit CardAvantaj (Standard, Gold, Platinum), CEB Diamond (Gold și Platinum), Optimo Card și cardului de debit Mastercard de la Credit Europe Bank se pot bucura deja de avantajele Google Pay în paralel cu beneficiile oferite de cardurile băncii. Google Pay extinde și mai mult gama de soluții contactless oferite de Credit Europe Bank România, clienții având deja la dispoziție Apple Pay, gadgeturile CardAvantaj – stickerul și brățara contactless AVANTAJ2go – și cardurile cu opțiune de plată contactless).

Prin înregistrarea cardului Credit Europe Bank în aplicația Google Pay pe orice dispozitiv care utilizează un sistem de operare Android (mai nou de versiunea 5.0) dotat cu tehnologie NFC, clienții pot renunța la portofel în favoarea telefonului mobil. La fel ca și în cazul utilizării cardului, plățile realizare prin intermediul Google Pay sunt gratuite. Pentru un nivel crescut de securitate, folosirea Google Pay implică activarea unei modalități de blocare/deblocare a ecranului telefonului, specifică dispozitivului folosit, fie că vorbim de un cod numeric, amprentă sau recunoaștere facială.

Pentru a realiza o plată este suficientă deblocarea telefonului și apropierea acestuia cu partea superioară la câțiva centimetri de POS, fără contact, similar unui card contactless. În doar câteva secunde se primește un mesaj de confirmare și se debitează suma din cont. Este necesar ca pe parcursul tranzacției să fie activată funcția NFC a telefonului pentru a permite comunicarea cu dispozitivul POS.

„Le asigurăm clienților noștri deținători de carduri Mastercard o nouă soluție digitală de plată pentru a le ușura și transforma experiența de cumpărături într-una cât mai simplă și plăcută. Odată cu lansarea Google Pay acoperim ambele cele mai mari platforme de portofel digital din lume și oferim o soluție de plată mobilă sigură și rapidă pentru cel mai popular sistem de operare destinat smartphone-urilor din piață. Cu Google Play, clienții noștri pot beneficia de experiența plății contactless cu ajutorul telefoanelor cu sistem Android la peste 285.000 de terminale POS din România și din lume,” a declarat Antar Turgay, Chief Cards Officer Credit Europe Bank România.

„Tot mai mulți consumatori preferă plățile digitale, pentru că acestea le asigură o experiență sigură, simplificată și rapidă, ceea ce, mai ales în ultimii doi ani, a devenit un aspect esențial. Mobilitatea și digitalizarea se numără printre așteptările consumatorilor, în condițiile în care telefonul mobil s-a transformat, practic, într-un dipozitiv one-stop pentru cei mai mulți dintre noi. Ne bucurăm că, prin parteneriatul cu Credit Europe Bank, clienții băncii pot să achite oricând cu Google Pay și, astfel, să se bucure de un plus de confort la cumpărături”, a declarat Elena Dincă, Account Manager Mastercard.


Despre Credit Europe Bank

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii. Credit Europe Bank a deschis un nou capitol spre digitalizare și tehnologizare, relansând website-ul instituției, introducând Apple Pay și Google Pay, lansând o nouă interfață de Internet Banking și prima aplicație de mobil adresată cardurilor de credit din portofoliul Băncii.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.ro, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Misiunea noastră este să generăm și să dezvoltăm o economie digitală atotcuprinzătoare, care să ofere tranzacții sigure, simple, inteligente și accesibile, în beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur și prin rețele impenetrabile, prin parteneriate și cu pasiune, inovațiile și soluțiile noastre le permit persoanelor fizice, instituțiilor financiare, guvernelor și companiilor să își atingă potențialul maxim. Coeficientul nostru de decență (DQ) este pilonul de bază al culturii care ne reprezintă și pe care se sprijină tot ceea ce facem în companie și în afara ei. Conexiunile noastre acoperă peste 210 țări și teritorii, astfel încât construim o lume sustenabilă care le oferă tuturor accesul la posibilități de neprețuit.