Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank România anunță câștigătorii campaniei CardAvantaj „Câștigă dorințe în formă de premii” cu premii în cash-back în valoare de 60.000 de lei

14 noiembrie 2022

Credit Europe Bank România anunță rezultatele extragerii pentru cei 51 de câștigători ai campaniei CardAvantaj „Câștigă dorințe în formă de premii”, derulată în perioada 7 iulie – 31 august 2022. În cadrul campaniei, clienții au avut posibilitatea să aplice pentru un card de credit CardAvantaj, calificându-se astfel în marea tombolă pentru a câștiga unul dintre cele 50 de premii în valoare de 1,000 lei bani înapoi pe card, sau marele premiu în valoare de 10.000 lei bani înapoi pe card.

Câștigătorii au fost felicitați în cadrul unui eveniment special de premiere, în care au avut ocazia să se cunoască, să interacționeze cu echipa CardAvantaj și să împărtășească experiențele lor de shopping de zi cu zi. De asemenea, evenimentul a fost o oportunitate pentru echipa băncii să discute  cu participanții despre caracteristicile produselor, ofertele și campaniile de marketing, informații valoroase care vor ajuta la dezvoltarea viitoare a serviciilor bancare oferite de Credit Europe Bank Romania. 

„Suntem recunoscători tuturor participanților și în special celor care au fost prezenți la frumosul nostru eveniment pentru că ne-au oferit șansa de a-i cunoaște personal și de a învăța din utilizarea zilnică a CardAvantaj. CardAvantaj oferă tuturor deținătorilor oportunitatea de a-și îmbunătăți experiențele de cumpărături, fie că este vorba despre o achizitie zilnică, o cheltuială neașteptată sau un proiect planificat mai amplu. Felicitări câștigătorilor și tuturor beneficiarilor concursului nostru!”, a declarat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank România.


Despre Credit Europe Bank Romania

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii. Credit Europe Bank a deschis un nou capitol spre digitalizare și tehnologizare, relansând website-ul instituției, introducând Apple Pay și Google Pay, lansând o nouă interfață de Internet Banking și prima aplicație de mobil adresată cardurilor de credit din portofoliul Băncii. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România. 

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.