Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank Romania a înregistrat un profit net de 66,8 milioane de lei în 2023

25 martie 2024

În 2023, Credit Europe Bank (România) S.A. a continuat să-și consolideze poziția pe piața locală. Banca a obținut un profit net de 66,8 milioane de lei în 2023, de peste două ori mai mult decât în 2022, în ciuda unei reduceri modeste a activelor.

În plus, veniturile diviziei de carduri de credit a Credit Europe Bank România, care a contribuit la transformarea industriei bancare locale de-a lungul anilor prin CardAvantaj, s-au ridicat la 1,6 miliarde de lei, o creștere cu 13,5% față de 2022.

„Credit Europe Bank România a făcut investiții și în 2023. Obiectivul nostru principal continuă să fie digitalizarea. Am lansat noi produse pe piață, cum ar fi aplicația noastră de digital banking, monet, și le-am oferit comercianților din România prima oportunitate de a accepta plăți în rate cu ajutorul aplicației Avantaj SoftPOS. În 2024, vom continua să lansăm noi produse și servicii pentru clienții noștri și să ne extindem operațiunile de retail”, a declarat Yakup Çil, Președintele Executiv al Credit Europe Bank (România) S.A..

Indicator

2023

2022

Active bancare

3,4 mld RON

4,0 mld RON

Portofoliul de credite

1,6 mld RON

2,3 mld RON

Depozite clienți

2,0 mld RON

2,4 mld RON

Capitaluri proprii totale

911,9 mil RON

879,8 mil RON

Venit operațional

226,2 mil RON

222,6 mil RON

Cheltuieli operaționale (inclusiv cheltuieli cu provizioanele)

148,1 mil RON

185,8 mil RON

Profit net

66,8 mil RON

30,8 mil RON

Cifră de afaceri carduri de credit

1,6 mld RON

1,41 mld RON

 

_______________________________________________________________________

Despre Credit Europe Bank România

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse și servicii către persoane fizice, IMM-uri și corporații. Credit Europe Bank a deschis un nou capitol spre digitalizare și tehnologizare, introducând Apple Pay și Google Pay, lansând monet, noua aplicație de mobile banking destinată tuturor clienților, dar și aplicația Avantaj SoftPOS, oferită comercianților. De asemenea, a fost relansat website-ul instituției și prezentate o nouă versiune a aplicației de mobil AVANTAJ2go și o nouă interfață a platformei de Internet Banking.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informații despre produsele și serviciile băncii puteți găsi accesând www.crediteurope.ro și www.cardavantaj.ro.