Credit Europe Bank România a încheiat primul semestru din 2019 cu un profit brut de 39 milioane RON

22 august 2019

Credit Europe Bank România a realizat un profit brut de 39 milioane RON în primul semestru din 2019, înregistrând astfel o perioadă cu valori constante și sustenabile.

”Dinamica pozitivă din primele șase luni ale anului curent a fost bazată în principal pe creșterea echilibrată a creditării în zona corporate, înregistrând un avans constant față de 2018. De asemenea, activitatea de creditare pe segmentul de retail s-a concentrat pe portofoliul de carduri de credit – CardAvantaj, Optimo Card și CEB Diamond. Anul 2019 marchează pentru noi și investiții solide în digitalizare ce urmăresc încurajarea folosirii canalelor electronice și suntem încrezători că vom continua tendința pozitivă de implementare a obiectivelor avute în plan pentru anul în curs”, a declarat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank România.

La 30 iunie 2019, totalul depozitelor clienților avea o valoare de aproape 2,9 miliarde RON, totalul activelor ajungea la aproape 4,1 miliarde RON, iar portofoliul de credite depășea 2 miliarde RON.

 

 

30 iunie 2019

Total active*

 4,091

Portofoliu de credite*

 2,130

Depozite clienți*

 2,843

toate sumele sunt exprimate în milioane RON

 


Despre Credit Europe Bank

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 46 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.