Actualizează-ți datele personale 100% online, simplu și în siguranță, fără niciun drum la bancă. Durează aproximativ 10 minute! Ai nevoie doar de: carte de identitate valabilă, telefon mobil sau orice alt dispozitiv (tableta, laptop sau desktop) cu cameră foto și acces la Internet și o adresă de email valabilă. Actualizarea datelor personale este un proces legal obligatoriu, iar neglijarea lui poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții la Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank România a devenit partener al Asociației Române de Fintech

23 martie 2022

Credit Europe Bank România devine partener al Asociației Române de Fintech (RoFin.tech), asociație alcătuită din companii fondate de antreprenorii români, care dezvoltă soluții tehnologice. Inițiativa arată susținerea băncii pentru inovație și evoluție constantă a mediului de afaceri român prin tehnologie. Totodată, reconfirmă direcția strategică de digitalizare, colaborarea cu parteneri din domeniul fintech fiind firească. Inițiativa va ajuta Credit Europe Bank România să dezvolte servicii optimizate, simplificate și aliniate tendințelor pieței bancare.

„Am decis să susținem RoFin.Tech pentru a ajuta companiile fintech românești să își accelereze creșterea și dezvoltarea de noi produse și servicii prin cunoștințele și experiența noastră din domeniul financiar-bancar. Putem asigura resursele necesare pentru a le oferi companiilor membre medii de testare și suport tehnologic. Căutăm ocazii de colaborare cu membrii și dorim să participăm la dezvoltarea produselor și afacerilor lor”, a declarat Antar Turgay, Chief Cards Officer Credit Europe Bank România.

„Credit Europe Bank este una din băncile care, istoric, au oferit clienților din România access la servicii financiare bazate pe tehnologie prin care au crescut incluziunea financiară în cadrul pieței. Platforma Card Avantaj este, în conștiința colectivă, prima forma moderna de finanțare prin carduri de cumpărături pe care românii au experimentat-o. Ne bucură să vedem aceasta bancă alăturându-se ca membru suport comunității din jurul RoFin.tech și sperăm să anunțăm în curând câteva parteneriate ale membrilor noștri cu acest partener bancar”, a declarat Cosmin Cosma - Președintele Boardului Asociației Române de Fintech, CEO & Co- Fondator Finqware.


Despre Credit Europe Bank

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii. Credit Europe Bank a deschis un nou capitol spre digitalizare și tehnologizare, relansând website-ul instituției, introducând Apple Pay și Google Pay, lansând o nouă interfață de Internet Banking și prima aplicație de mobil adresată cardurilor de credit din portofoliul Băncii.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.

 

Despre RoFintech

Asociația Română de Fintech a fost înființată în ianuarie 2020 și reunește în prezent 21 de membri care reprezintă start-up-uri și scale-up-uri din industria tehnologiei financiare (fintech). Are două obiective bine fundamentate încă de la înființare: conectarea asociației la autoritățile financiare naționale și europene care pot avea un impact asupra industriei fintech, dar și crearea și facilitarea a cât mai multor oportunități de dezvoltare pentru membrii asociației. RoFin.Tech este membru fondator al European Digital Finance Association (EDFA), o asociație la nivel european care reprezintă companiile fintech din întreaga Uniune în interacțiunile lor cu instituțiile UE.

Mai multe informaţii despre membrii si activitatile asoctiatiei puteţi găsi accesand https://www.rofin.tech/