CardAvantaj aduce mai multe rate și vouchere cadou la Praktiker

25 august 2015

Credit Europe Bank anunță cea mai recentă campanie dezvoltată în parteneriat cu Praktiker, care va aduce, până la data de 15 octombrie 2015, fiecărui nou posesor de CardAvantaj un număr extins de rate și vouchere cadou în valoare de 200 lei.

Clienţii care solicită până la data de 30 septembrie, 2015 şi intră în posesia unui CardAvantaj, emis în perioada campaniei, vor beneficia de un număr extins de 14 rate fără dobândă* şi vor primi cadou patru vouchere, fiecare în valoare de 50 lei. Acestea vor putea fi folosite, împreună cu noul card, la achiziționarea de produse din orice magazin Praktiker. Campania de emitere se va desfăşura până la sfârșitul lunii septembrie, în întreaga ţară.

Voucherele cadou se pot utiliza în magazinele Praktiker pentru cumpărături cu valori între 500 și 2.000 lei, progresiv, câte un voucher la fiecare 500 lei achitaţi. Astfel, de exemplu, pentru o tranzacţie de 1.500 lei se vor putea folosi 3 vouchere, care se vor scădea din suma de plată.

"Prin campania CardAvantaj și Praktiker - 14 rate şi 200 lei vouchere cadou le oferim noilor posesori de CardAvantaj beneficii crescute. Pe lângă avantajele plăţii în rate fără dobândă*, aceștia pot profita de discounturi la cumpărături la Praktiker prin folosirea acestor vouchere cadou. Totodată, împreună cu partenerul nostru de lungă durată, Praktiker, am decis să le punem clienților la dispoziţie un număr extins de rate, de la 9 la 14, pentru a le face și mai accesibile produsele dorite pentru amenajarea casei sau grădinii", declară Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank România.

Voucherele sunt valabile până la data de 15 octombrie 2015.

"Această campanie desfășurată în parteneriat cu Credit Europe Bank este încă o dovadă că toți clienții Praktiker beneficiază de cele mai bune soluții financiare de pe piață. De asemenea, ea face parte din campania noastră aniversară extinsă prin care celebrăm 13 ani de existență pe piața din România, 13 ani în care Praktiker s-a dovedit un partener de nădejde atunci când clienții nostri au dorit să își transforme casa în acasă", a declarat Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

Pentru mai multe informaţii despre campanie şi despre CardAvantaj, cel mai iubit card de cumpărături în rate din România, prezent în aproximativ 9.500 de magazine partenere, în întreaga ţară, accesaţi www.cardavantaj.ro și www.praktiker.ro.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către bancă.


Despre Credit Europe Bank

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România.

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 57 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. a aniversat 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.rowww.cardavantaj.ro.