Teren intravilan 874 mp Bucuresti

Cod proprietate: VT0019

Informații despre proprietate

Preț

175.000 EUR

Tip vânzare

Proprietate a băncii

Cod proprietate

VT0019

Tip proprietate

Teren

Județ

Bucuresti

Oraș

SECTOR 1

Informații despre proprietate

Teren intravilan în suprafață de 874,89 mp situat în zona nordică a Municipiului București, la o distanta de aproximativ 600 m de DN Centura București și 590 m de DN1 București - Ploiești, accesul realizându-se din Str. Muntele Gaina sau Str. Drumul Agatului. Terenul are o lungime de 37,80 m și o latime de 23,15 m, iar utilitățile publice prezente sunt: energie electrică și gaze naturale - la limita proprietății, iar apă și canalizare la aproximativ 500 m. Imobilul este amplasat într-o zonă rezidențială caracterizată prin prezenta unor proprietăți de tip casa/vila, cat și terenuri libere de construcții. Imobilul este situat în Sector 1, Tarlaua 309, parcela 22, Lot 2, București. Tranzactia este purtatoare de TVA si, dupa caz, se poate aplica operatiunea de taxare inversa.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.