Teren intravilan 22.800 mp zona Prejmer -Lunca Calnicului

Cod proprietate: LT0202

Informații despre proprietate

Preț

205.200 EUR

Tip vânzare

Licitație publică

Cod proprietate

LT0202

Tip proprietate

Teren

Județ

Brasov

Oraș

Prejmer

Data licitației

În curs de stabilire

Informații despre proprietate

Teren intravilan în suprafață de 22,800 mp situat în zona nord-estica a Municpiului Brasov, în zona Prejmer- Lunca Calnicului, accesul realizându-se din DN11 Brasov - Bacau, la aproximativ 17,3 km de Brasov și 1,2 km inainte de Lunca Calnicului. Terenul are un front de 228 m, o adancime maxima de 100 m și dispune în apropiere ca utilitati publice de urmatoarele: apa, energie electrica și canalizare. Imobilul este amplasat într-o zonă industriala caracterizata prin prezenta unor proprietăți industriale cat și terenuri libere de construcții. Imobilul este situat în Prejmer, FN (zona DCL 2747/1), județul Brasov.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.