Teren intravilan 2000 mp Targu Neamt

Cod proprietate: LT0188

Informații despre proprietate

Preț

13.500 EUR

Tip vânzare

Licitație publică

Cod proprietate

LT0188

Tip proprietate

Teren

Județ

Neamt

Oraș

Targu Neamt

Data licitației

În curs de stabilire

Informații despre proprietate

Teren intravilan în suprafață de 2,000 mp situat în zona nordică a localității Targu Neamt, spre statiunea Baile Oglinzi, accesul realizându-se din DN 15C Targu Neamt - Falticeni prin str. Fundatura Artarului. Imobilul are o deschidere de 9,69 m, iar utilitati publice sunt la limita proprietății. Imobilul este amplasat într-o zonă rezidențială caracterizata prin prezenta unor proprietăți de tipul case/vile și terenuri libere. Terenul este situat în str. Baile Oglinzi, nr. 22, Targu Neamt, Județul Neamt.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.