Teren extravilan 1000 mp Comuna Frumusani

Cod proprietate: LT0152

Informații despre proprietate

Preț

9.000 EUR

Tip vânzare

Licitație publică

Cod proprietate

LT0152

Tip proprietate

Teren

Județ

Calarasi

Oraș

Vasilati

Data licitației

În curs de stabilire

Informații despre proprietate

2 Loturi de teren extravilan în suprafață de 500 mp fiecare, având destinatia de teren curti construcții, situate în zona periferică a Comunei Frumusani, accesul realizându-se din DN4 București - Oltenita sau DJ 412 Frumusani - Vasilati.Parcelele de teren au dimensiuni de 25 ml - 20 ml, iar utilitatile publice (gaze naturale și curent electric) sunt în imediata vecinatate. Imobilele sunt localizate în zona sud-estica a Municipiului București, la aproximativ 35 km, în comuna Vasilati, într-o zonă cu caracter preponderent agricol, insa sunt prezente și construcții comerciale, cat și proprietăți rezidențiale noi de tip unifamilial casa/vila. Imobilul este situat în Comuna Vasilati, tarla 117/4, parcela 15, lot 31 și 32, județul Călărași.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.