Proprietate rezidențială 186 mp Ploiesti

Cod proprietate: LC0163

Informații despre proprietate

Preț

38.000 EUR

Tip vânzare

Licitație publică

Cod proprietate

LC0163

Tip proprietate

Casă

Județ

Prahova

Oraș

Ploiesti

Data licitației

În curs de stabilire

Informații despre proprietate

Proprietate rezidențială constituită din casa de locuit și teren intravilan de categoria curți-construcții în suprafață de 186,76 mp având o deschidere la strada de 7,50 ml. Casa este construita în regim de inaltime P și are o suprafață desfasurata de 107,83 mp. Cladirea are 9 incaperi și deține finisaje de calitate medie. Aceasta este amplasata în zona sudică periferică a municipiului Ploiești, într-o zonă liniștită, cu un ambient civilizat și plăcut, cu acces la mijloacele de transport în comun, având în apropiere instituții de învățământ, instituții de cult, unități medicale și unități comerciale. Imobilul este situat în str. Tinerimii, nr. 43, Ploiești, județul Prahova.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.