Proprietate rezidențială 1000 mp Limanu , Judetul Constanta

Cod proprietate: VC0032

Informații despre proprietate

Preț

131.600 EUR

Tip vânzare

Proprietate a băncii

Cod proprietate

VC0032

Tip proprietate

Casă

Județ

Constanta

Oraș

Limanu

Informații despre proprietate

Proprietate rezidențială constituită din casa de locuit, anexe gospodărești (garaj, bucătărie, magazie, grup sanitar și coteț) și teren în suprafață totală de 1,000 mp. Casa este construita în regim de inaltime P+1E+M și este compartimentată astfel: parter - 3 camere, bucătărie, hol și băie; etaj - 3 camere, bucătărie, hol și terasa în suprafață de 22,24 mp; mansarda - 4 camere, 2 băi și hol. Aceasta deține finisaje de calitate superioară: placaje gresie în băie/bucătărie/hol, parchet laminat în camere, zugrăveli în vopsea lavabilă, tâmplărie interioară din lemn de brad, lambriu din lemn la mansarda și tâmplărie exterioară din PVC. Imobilul este amplasat în zona semicentrala a localității Limanu, aceasta fiind localizată în zona sud-estică a județului Constanța, într-o zonă liniștită la aproximativ 3 km de malul Marii Negre, în dreptul statiunii 2 Mai. Imobilul este situat în Str. Pichetului, nr. 9 (lot 72, zona 2), Limanu, județul Constanța. Conform certificatului de performanta energetica nr. 2254/16.11.2020, imobilul se incadreaza in Clasa energetică B, Consumul total specific de energie primară este de 160.14, Indicele de emisii echivalent CO2 este 76.87 iar Consum total specific de energie din surse regenerabile este 0.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.