Casa cu teren 509 mp Poiana Sibiului

Cod proprietate: LC0120

Informații despre proprietate

Preț

21.500 EUR

Tip vânzare

Licitație publică

Cod proprietate

LC0120

Tip proprietate

Casă

Județ

Sibiu

Oraș

Poiana Sibiului

Data licitației

În curs de stabilire

Informații despre proprietate

Proprietate rezidențială constituită din casa de locuit, trei anexe și teren intravilan în suprafață de 509 mp. Casa este construita în regim de inaltime S+P (subsol: pivnita; parter: 3 camere, camara și hol), deține finisaje de calitate medie și are o suprafață utilă de 71,54 mp. Anexele sunt constituite din bucătărie de vara în suprafață de 33,10 mp, magazii în suprafață de 45,50 mp și soproane în suprafață de 51,40 mp. Imobilul este amplasat în zona vestică a județului sibiu, la aproximativ 40 km de municipiul sibiu, accesul realizându-se din DJ 106E Saliste - Poiana sibiului. Acesta este situat într-o zonă rezidențială, cu acces la transportul în comun, având în apropiere instituții de învățământ, instituții de cult, unități medicale și unități comerciale. Imobilul este situat în str. Arini, nr. 709, comuna Poiana Sibiului, județul Sibiu.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.