Apartament 3 camere 77mp Sector 6

Cod proprietate: LA0420

Informații despre proprietate

Preț

79.500 EUR

Tip vânzare

Licitație publică

Cod proprietate

LA0420

Tip proprietate

Apartament

Județ

Bucuresti

Oraș

Bucuresti

Data licitației

În curs de stabilire

Informații despre proprietate

Apartament confort I compus din 3 camere de locuit, dependințe (baie, bucătărie, camara, debara, vestibul, WC serviciu și hol) și 2 balcoane în suprafață de 4,89 mp, respectiv 4,17 mp, având o suprafață utilă totală de 77,19 mp. Imobilul este localizat într-un bloc de locuințe de tip P+4E și deține finisaje de calitate medie: placaje gresie, placaje faianță, pardoseli placate cu parchet în camere, zugrăveli în vopsea lavabilă, tâmplărie interioară din lemn și tâmplărie exterioară din lemn și PVC cu geam termopan și ușă metalică la intrare. Blocul este localizat în zona vestică a municipiului București, în zona Moinesti, cu acces la mijloace de transport în comun, având în apropriere instituții de învățământ, unități medicale, instituții de cult, piete agroalimentare și centre comerciale. Apartamentul este situat în Str. Murguta, nr. 8, bl. 11, sc. 1, et. 4, sector 6, București.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.