Apartament 3 camere 69 mp Giurgiu

Cod proprietate: LA0393

Informații despre proprietate

Preț

22.200 EUR

Tip vânzare

Licitație publică

Cod proprietate

LA0393

Tip proprietate

Apartament

Județ

Giurgiu

Oraș

Giurgiu

Data licitației

În curs de stabilire

Informații despre proprietate

Apartament confort I decomandat compus din 3 camere de locuit, dependințe (grup sanitar, bucătărie și hol) și balcon în suprafață de 4,09 mp, având o suprafață utilă de 68,79 mp. Imobilul este amplasat într-un bloc de locuințe de tip P+4E și deține finisaje medii. Blocul este localizat în zona nord-estica a Municipiului Giurgiu, Cartier Tineretului, într-o zonă liniștită cu un ambient plăcut și civilizat, cu acces la transportul în comun, având în apropiere instituții de învățământ, unități medicale, piete și centre comerciale (Billa, Profi, Penny Market) . Apartamentul este situat în Str. 1 Decembrie 1918, bl. 15/180, floor 3, Giurgiu, județul Giurgiu.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.