Apartament 2 camere Ploiesti

Cod proprietate: LA0025

Informații despre proprietate

Preț

32.900 EUR

Tip vânzare

Licitație publică

Cod proprietate

LA0025

Tip proprietate

Apartament

Județ

Prahova

Oraș

Ploiesti

Data licitației

În curs de stabilire

Informații despre proprietate

Apartament confort I compus din 2 camere de locuit și dependințe: grup sanitar, bucătărie, hol, debara și balcon, cu o suprafață de 49.59 mp. Imobilul deține finisaje superioare: parchet în camere, gresie bucătărie/baie și în hol, placaj de faianță în bucătărie/bucătărie și tamplaria-ferestre din profile PVC cu geamuri termopane. Blocul este localizat în zona mediană a orașului Ploiești, într-o zonă liniștită și plăcuta, având în apropiere parcuri și unități comerciale, medicale și bancare. Apartamentul este situat în Ploiești, Aleea Brumarelelor nr.3,bl. 120, Județul Prahova;

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.