Apartament 2 camere Bucuresti Zona Salaj

Cod proprietate: VA0044

Informații despre proprietate

Preț

37.000 EUR

Tip vânzare

Proprietate a băncii

Cod proprietate

VA0044

Tip proprietate

Apartament

Județ

Bucuresti

Oraș

Bucuresti

Informații despre proprietate

Apartament situat la etajul 4 în bloc de tip P+4E, confort 2 compus din 2 camere de locuit și dependințe: grup sanitar, bucătărie, hol cu o suprafață totală de 37. 04 mp Imobilul este amplast într-un bloc de locuințe de tip P+4E și deține finisaje de calitate medie. Blocul este localizat partea de Sud - Vest a orașului București, în zona Salaj, într-o zonă cu acces la transportul în comun și la centre comerciale bine aprovizionate. Apartamentul este situat în București, Strada Humulesti Nr. 4, Bl. S1, Sc. 2, floor 4 Sector 5. Conform certificatului de performanta energetica nr. A550/11.12.2017, imobilul se incadreaza in Clasa energetică C, Consumul total specific de energie primară este de 262.88, Indicele de emisii echivalent CO2 este 93.63 iar Consum total specific de energie din surse regenerabile este 0.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.