Apartament 2 camere 68 mp Radauti

Cod proprietate: LA0395

Informații despre proprietate

Preț

36.000 EUR

Tip vânzare

Licitație publică

Cod proprietate

LA0395

Tip proprietate

Apartament

Județ

Suceava

Oraș

Radauti

Data licitației

În curs de stabilire

Informații despre proprietate

Apartament confort I decomandat compus din 2 camere și dependințe (baie, bucătărie și hol) în suprafață utilă de 67,09 mp. Imobilul este amplasat într-un bloc de locuințe de tip S+P+3E+M și deține finisaje de calitate medie: placaje gresie, placaje faianță, parchet laminat, zugrăveli în vopsea lavabilă, uși interioare de tip MDF - HDF, tâmplărie exterioară din PVC cu geam termopan și ușă metalică la intrare. Blocul este localizat în zona mediană a municipiului Radauti, cartierul Burdujeni, într-o zonă liniștită cu un ambient civilizat și plăcut, cu acces la mijloace de transport în comun, având în apropriere instituții de învățământ, instituții de stat (Primaria Radauti, Tribunalul Radauti), unități medicale, sedii de instituții bancare, hoteluri (Hotel EGGER) și unități comerciale. apartamentul este situat în Str. Bogdan Voda, nr. 56, sc. A, Mansarda, Radauti, județul Suceava

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.