Apartament 1 camera Fundatura Harmanului - Brasov

Cod proprietate: VA0078

Informații despre proprietate

Preț

25.000 EUR

Tip vânzare

Proprietate a băncii

Cod proprietate

VA0078

Tip proprietate

Apartament

Județ

Brasov

Oraș

Brasov

Informații despre proprietate

Apartament situat in Mun. Brasov, str. Fundatura Harmanului, nr. 165, etaj IV, Ap. 50, Judet Brasov, compus dintr o camera de locuit si dependinte, cu o suprafata utila de 20,02 mp. Imobilul se afla intr-o zona linistita, in apropierea Colegiului Tehnic de Transporturi. Conform certificatului de performanta energetica nr. 2237/04.11.2020, imobilul se incadreaza in Clasa energetică B, Consumul total specific de energie primară este de 175.32, Indicele de emisii echivalent CO2 este 34.41 iar Consum total specific de energie din surse regenerabile este 0.

Te interesează proprietatea?

Contact:

Vreau să fiu sunat

Vezi și alte proprietăți

Toate proprietăţile băncii incluse în această categorie îţi sunt oferite la cele mai bune preţuri. Fie că este vorba de terenuri, apartamente sau spaţii comerciale, Credit Europe Bank îţi propune condiţii de proprietar, fără intermediari sau costuri adiţionale.

Aplică pentru Creditul Imobiliar ACASĂ

Vezi oferta

Descoperă cele mai noi articole din blogul Credit Europe Bank

Totul despre creditul ipotecar: Ghid complet

Achiziționarea primei locuințe este un pas important pentru liniștea ta sufletească și financiară. Dar ce faci atunci când prețurile de pe piața imobiliară îți depășesc posibilitățile financiare? Te orientezi către un credit ipotecar care să-ți permită rambursarea ratelor lunare, care să fie aprobat rapid și ușor și care să te ajute să-ți îndeplinești visul.

Ce tipuri de locuință poți achiziționa printr-un credit imobiliar?

Visul oricărei persoane este să aibă în proprietate o locuință în care să se simtă confortabil și în siguranță. Dar piața imobiliară este într-o creștere constantă, iar valorile imobilelor pot depăși posibilitățile financiare ale unora dintre noi, de aceea una dintre opțiunile cele mai viabile este să apelezi la un credit imobiliar.

Cum obții creditul imobiliar: Pași de urmat

Te-ai decis că ai petrecut prea mult timp în chirie și a venit momentul să ai propria ta locuință, unde să ai toată libertatea de reamenajare? Atunci trebuie să cunoști câteva aspecte legate de creditul imobiliar și, în special, despre pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține un împrumut pentru noua locuință.