Cont de garantie de buna executie

Ai nevoie de o solutie simpla si rapida de garantare a angajamentelor contractuale? Apeleaza la Contul de garantie de buna executie.

Este un cont special in care sunt indisponibilizate sume de bani ce reprezenta o garantie in favoarea beneficiarului de bunuri sau servicii/autoritatii contractante pentru indeplinirea obligatiilor asumate: finalizarea proiectului de investitii/furnizarea de bunuri sau servicii.

Deschiderea acestui cont se va face la solicitarea Clientului ( antreprenor/furnizor de bunuri / prestator de servicii/ ofertant) iar asupra sumelor din acest cont va dispune doar Beneficiarul. Clientul poate solicita Bancii eliberarea unor sume din acest cont doar cu acordul scris al Beneficiarului.

Modalitatea de constituire, perioada de valabilitate, valuta precum si suma ce va fi indisponibilizata in contul de garantie de buna executie vor fi stabilite in concordanta cu prevederile contractului comercial dintre Client si Beneficiar.

Pentru a beneficia de acest produs, clientul va semna doar un document: Cererea-Contract de deschidere a Contului de garantie de buna executie

Pentru mai multe informatii va asteptam la sucursalele bancii noastre.