VISA Business

Credit Europe Bank va pune la dispozitie cardul de debit international Business emis sub sigla Visa, care dispune de tehnologia contactless si la care exista posibilitatea de a ataşata şi o facilitate de overdraft.

Visa Business

Este un card de debit în lei sau euro pentru persoane juridice ai căror angajaţi efectuează în mod frecvent călătorii de afaceri şi achiziţionează bunuri şi servicii pentru companie. In felul acesta deţineţi un control mai bun asupra cheltuielilor efectuate în interes de serviciu, eliminand riscul manipularii numerarului.

  • Banca poate acorda persoanei juridice o limită de overdraft care va putea fi repartizată fiecărui utilizator de card (angajat al companiei), conform opţiunii exprimate de către companie. Suma utilizată în decursul unei luni trebuie rambursată integral luna următoare.
  • Posibilitatea de a solicita carduri suplimentare.
  • Plati rapide folosind tehnologia contactless

Servicii disponibile posesorilor de card aflati in strainatate:

  • Asistenta Telefonica privind utilizarea cardului
  • Inlocuirea cardului pierdut sau furat
  • Asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani.

Informare

pentru posesorii de CashAvantaj Visa Business Electron

  • Card de debit Visa Business Debit emis de Credit Europe Bank - Card de debit cu chip si contactless in lei sau eur cu utilizare nationala si internationala, prin intermediul caruia detinatorul de card are acces la disponibilitatile proprii din contul curent. Prin intermediul acestui card se pot efectua cumparaturi la orice comerciant ce are afisata sigla VISA, in tara sau in strainatate, retrageri de numerar de la orice ATM / POS unde este afisata sigla VISA, in tara sau in strainatate, precum si tranzactii on-line de tipul e-commerce pe internet.
  • Ca urmare a modificarilor aduse la cunostinta dumneavoastra mai sus, pentru noul card de debit nu va fi majorat niciun cost aferent serviciilor de cont curent, card de debit.

Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 30.05.2018 Credit Europe Bank nu mai are disponibil in oferta produsul CashAvantaj Visa Business Electron - in cazul in care incepand cu aceasta data, pierdeti/vi se fura/se deterioreaza acest produs, acesta va fi inlocuit cu noul produs Visa Business Debit cu chip si contactless, mai jos mentionat, pentru care se vor semna noi contracte in vederea actualizarii termenilor si conditiilor aferente acestora, precum si Lista de taxe, comisioane si dobanzi aferenta.