Servicii Western Union

Western Union face mult mai mult decat sa te ajute sa trimiti sau sa primesti bani. In fiecare zi ajutam oamenii sa se conecteze cu cei dragi aflati oriunde in lume, oferindu-le o modalitate rapida, sigura si convenabila de a transfera bani.

Serviciile oferite

Transfer de bani din strainatate in Romania - bucuriile mici scurteaza distantele mari, iar tu cel ramas acasa, stii asta cel mai bine. Cu Western Union primesti bani rapid.
Transfer de bani din Romania in strainatate - cei dragi aflati departe de tine pot primi sprijinul tau oriunde s-ar afla.
Transfer de bani din Romania in Romania - si atunci cand esti in tara, dar departe de ai tai poti sa le oferi celor de acasa o bucurie. Cu Western Union e simplu sa transferi in lei, euro sau dolari americani peste tot in Romania. Sunt peste 4500 de locatii ale agentilor din tara de unde tu poti sa trimiti, iar ei pot sa ridice banii transferati.

Ce trebuie sa faci pentru:

A trimite bani:

  • Te invitam la cea mai apropiata locatie Credit Europe Bank, trebuie doar sa ai un act de identitate valabil, sa mentionezi tara de destinatie, suma pe care doresti sa o trimiti si numele complet al destinatarului.
  • Dupa ce ai depus suma pe care doresti sa o transferi, precum si comisionul (Western Union poate castiga bani din diferenta de curs valutar), operatorul Western Union va introduce detaliile tranzactiei tale in calculator si va tipari chitanta "pentru trimis bani".
  • Te rugam sa verifici toate detaliile tiparite pe chitanta, sa te asiguri astfel ca acestea sunt corect introduse si sa semnezi chitanta.
  • Pe chitanta vei primi numarul de control al transferului de bani (MTCN: un numar de zece cifre) si suma achitata.
  • Banii vor fi disponibili pentru a fi ridicati rapid dupa ce ai primit chitanta cu MTCN-ul. In general sumele sunt disponibile la plata in cateva minute, atat cand trimiti bani cat si cand primesti. Intervalul este supus termenelor si conditiilor serviciului, incluzand orarele de functionare ale agentilor si diferentele de fus orar. In anumite tari, pentru a ridica banii, destinatarul trebuie sa comunice operatorului numarul de control al transferului de bani (MTCN).

A primi bani:

  • Te invitam la cea mai apropiata locatie Credit Europe Bank cu un act de identitate valabil. Te rugam sa ii comunici operatorului Western Union tara din care ti-au fost trimisi banii, numele complet al expeditorului, suma exacta pe care o astepti, precum si numarul de control al transferului de bani (MTCN).
  • Pentru a efectua plata, operatorul Western Union va verifica actul de identitate si informatiile pe care i le-ai furnizat.
  • Te rugam sa verifici toate detaliile tiparite pe chitanta "pentru primit bani" pentru a te asigura ca sunt corecte. Operatorul iti va inmana banii si chitanta.

Taxe si comisioane

Comisioanele aferente tranzactiilor de numerar sunt standard si se vor plati numai de catre expeditor.
Pentru mai multe informatii legate de serviciul Western Union, call center-ul nostru iti sta la dispozitie la numarul de telefon 0750.000.000 sau 0801.000.000 (numar apelabil doar din reteaua de telefonie fixa Romtelecom).

Campanie depozite