De acum achitarea facturilor scadente nu mai reprezintă un impediment. Află mai multe informaţii despre plata utilităţilor în sucursalele Credit Europe Bank.

Plata facturilor ORANGE prin debitarea automată a contului

Pentru a achita facturile ORANGE la ghişeele Credit Europe Bank, tot ce trebuie să prezinţi este factura emisă de ORANGE.

In cazul in care se doreste plata ORANGE prin debitarea automată (serviciu lansat inca din 2004),.procedura de lucru este extrem de simplă. Clienţii trebuie să-şi deschidă un cont curent la oricare dintre sucursalele Credit Europe Bank (România) S.A. Se va completa apoi un Contract de mandat de Debitare Directa care va permite băncii să plătească automat factura Orange din respectivul cont.

În cazul în care clienţii sunt deja titulari de cont curent, aceştia pot utiliza serviciul completând doar un Contract de mandat de Debitare Directa prin care mandatează banca să facă plăţi direct din contul curent. Contul este debitat automat în ziua scadenţei cu valoarea înscrisă pe factura Orange. Nu se efectuează plăţi parţiale ale facturii.

Plata facturilor Telekom Romania Communication

Poţi plăti factura Telekom Romania Communication şi la ghişeele Credit Europe Bank.

Prin lansarea acestui serviciu te ajutăm să economiseşti timp, tot ce trebuie să prezinţi este factura emisă de Telekom Romania Communication.

Plata facturilor Enel

Plata facturilor Enel (Enel Energie Muntenia SA (zona Muntenia Sud) si Enel Energie SA (zonele Banat şi Dobrogea).

Ne-am gandit la confortul tau si cum poti achita facturile Enel mult mai usor. Pentru a achita facturile Enel la ghişeele Credit Europe Bank, tot ce trebuie să prezinţi este factura emisă de Enel.

Procedura de lucru este extrem de simplă si pentru achitarea facturilor prin Debitare Directa. Clienţii trebuie să-şi deschidă un cont curent la oricare dintre sucursalele Credit Europe Bank (România) S.A. Se va completa apoi un Contract de mandat de Debitare Directa care va pentru permite băncii să plătească automat factura Enel din respectivul cont.

În cazul în care clienţii sunt deja titulari de cont curent, aceştia pot utiliza serviciul completând doar un Contract de mandat de Debitare Directa prin care mandatează banca să facă plăţi direct din contul curent. Contul este debitat automat în ziua scadenţei cu valoarea înscrisă pe factura Enel. Nu se efectuează plăţi parţiale ale facturii.

Campanie depozite