Pachetul Smart

Informare pentru posesorii de Credit Europe Net Display Card

Va aducem  la cunostinta ca incepand cu data de 24.10.2016 Credit Europe Bank nu mai are disponibil in oferta serviciul Card Debit - Credit Europe Net Display Card - produs care face parte din Pachetul Smart. Astfel, in cazul in care incepand cu aceasta data, pierdeti/vi se fura/se deterioreaza acest produs, acesta va fi inlocuit cu serviciile mai jos mentionate pentru care se vor semna noi contracte in vederea actualizarii termenilor si conditiilor aferente acestora, precum si Lista de taxe, comisioane si dobanzi aferenta:

  • Card de debit MasterCard Standard Debit emis de Credit Europe Bank - Card de debit cu chip, in lei, cu utilizare nationala si internationala, prin intermediul caruia detinatorul de card are acces la disponibilitatile proprii din contul curent. Prin intermediul acestui card se pot efectua cumparaturi la orice comerciant ce are afisata sigla MasterCard, in tara sau in strainatate, retrageri de numerar de la orice ATM / POS unde este afisata sigla MasterCard, in tara sau in strainatate, precum si tranzactii on-line de tipul e-commerce pe internet. Bonusul acumulat pana in prezent prin utilizarea cardului de debit Credit Europe Net Display Card ramane in continuare disponibil pentru utilizare in conditiile stipulate contractual. Cardul de debit MasterCard Standard Debit poate oferi bonus, posibilitatea acordarii, valoarea acestuia, precum si perioadele efective de acordare a bonusului urmand a fi afisate pe website-ul oficial al Bancii si putand fi oricand modificate de catre aceasta. In prezent, Cardul de debit MasterCard Standard Debit  nu ofera bonus la efectuarea de tranzactii comerciale.

si

  • Credit Europe Net -  serviciul de Internet Banking furnizat de Banca, ce permite clientului efectuarea de operatiuni in conturile curente si acces la serviciile bancare definite, prin intermediul conectarii la internet si al utilizarii dispozitivului de securitate numit digipass, care permite conectarea sigura si in conditii de confidentialitate a utilizatorului la serviciul Credit Europe Net.

Pentru noul card de debit, precum si pentru dispozitivul de securitate digipass nu va fi perceputa taxa de emitere. Ca urmare a modificarilor aduse la cunostinta dumneavoastra mai sus, nu va fi majorat niciun cost aferent serviciilor de cont curent, card de debit, internet banking si serviciului bancar telefonic.

Campanie depozite