Info - credite in CHF

Deservirea nevoilor clienților noștri începe întotdeauna cu o bună cunoștere a nevoilor lor. Cu cât le vom cunoaște mai bine, cu atât putem analiza mai bine potențiale alternative de satisfacere a acestora.

AVEȚI UN ÎMPRUMUT ÎN FRANCI ELVETIENI (CHF)

Pentru Credit Europe Group satisfacția clientului este prioritară. Suntem conștienți de condițiile de piață nefavorabile și efectele negative ale acestora asupra clienților noștri, care au contractat un împrumut în franci elvețieni.

Analizăm situația fiecarui client în parte și identificăm, în măsura posibilităților, soluții personalizate cât mai bune.

CE PUTEM FACE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

Pentru a discuta despre situația împrumutului dumneavoastră și pentru a vă înțelege cât mai bine nevoile și dorințele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Pentru mai multe informații, puteți fie:

  • Să ne apelați la HOTLINE-ul nostru dedicat - 004 021 406 50 60, fie
  • Să ne vizitați direct în sucursala noastră Anchor (Plaza Romania Bucureşti, Bd. Timişoara Nr. 26Z, Cladire Anchor Plaza, Sector 6. Orar L-V: 09:00-17:00), dacă locuiți în București sau la cea mai apropiata sucursala de dumneavoastra, daca locuiti in afara Bucureștiului.

SUNTEM AICI PENTRU CLIENȚII NOȘTRI

Clienții sunt bunul nostru cel mai de preț si am apreciat intotdeauna relația de parteneriat cu aceștia.

De aceea, le-am acordat în mod constant o atenție deosebită, oferind suport în ceea ce privește creditele în CHF, furnizănd atăt soluții individuale căt și generale.

Până în prezent, peste 1.000 de clienți ai Credit Europe Group au beneficiat de soluții personalizate pentru creditele lor în CHF.

De asemenea, la începutul anului 2015, Credit Europe Group a luat măsuri generale, în favoarea tuturor clienților săi, persoane fizice, care au primit, de la noi, un împrumut în CHF.

Aceasta a însemnat:

  • Ajustarea ratelor dobânzii înainte de data contractuală în așa fel încât clienții noștri să beneficieze de o rată LIBOR negativă, prin urmare, de o scădere a dobânzii plătită de către aceștia.
  • Oferirea unei rate de schimb avantajoasă în sucursalele noastre, astfel încât clienții noștri pot converti lei în franci elvețieni cu o marjă redusă atunci când fac plățile ratelor lor.

Încrederea și respectul clienților noștri sunt obiective importante pentru noi. Deoarece ne dorim să avem în continuare o relație bazată pe încredere, ne vom păstra în continuare abordarea onestă și angajamentul față de aceștia.