Tranzactie cashback la POS fara costuri!

Incepand cu data de 05.07.2018, poti beneficia de un nou serviciu prin cardurile emise de Credit Europe Bank, denumit: tranzactie cashback la POS (avans in numerar) - Serviciul de eliberare numerar la POS.

Tranzactia cashback la POS iti ofera posibilitatea de a efectua retrageri de numerar la terminalele POS instalate la comerciantii care doresc promovarea acestui serviciu, concomitent cu efectuarea unei plati la respectivul POS. Suma maximă care poate fi oferita pentru o tranzactie cashback la POS va fi comunicata de catre comerciant in momentul efectuarii tranzactiei.

Acest tip de tranzactie, este similara cu o retragere de numerar la ATM. Astfel, atat pentru retragerile de numerar de la ATM, cat si pentru tranzactiile cashback la POS, se vor aplica costurile aferente retragerilor de numerar de la ATM.

Credit Europe Bank iti aduce o super oferta pana la data de 05.09.2018! Ai nevoie de cash si nu ai un ATM in apropiere? Poti retrage numerar de la POS!

Urmareste la comercianti semnul privind posibilitatea acordarii de cashback si poti retrage numerar de la POS fara sa achiti costul de utilizare a mijlocului de plata*.

Oferta prin care beneficiezi de "0" cost de utilizare a mijlocului de plata pentru acest tip de tranzactie este valabila pana la data de 05.09.2018.Dupa aceasta data, costul de utilizare al mijlocului de plata se va aplica din nou, conform prevederilor contractuale.

Poti consulta Lista de taxe si comisioane, accesand site-urile aferente produsului detinut.

*Costurile pentru tranzactiile cashback la POS, sunt acelasi cu costurile percepute pentru retragerile de numerar de la ATM.

Pentru cardurile de credit, procentul de dobanda perceput este acelasi cu dobanda perceputa pentru retragerile de numerar de la ATM, dobanda se va aplica inca din prima zi de la efectuarea tranzactiei si pana la achitarea in intregime a acesteia.

inapoi sus